Με πολλές απουσίες κόντρα στον Πανσερραϊκό ο Ατρόμητος

Αρκετές απουσίες καλείται να διαχειριστεί ο Σάσα Ίλιτς, ο οποίος έκανε γνωστή την αποστολή για το ματς του Ατρόμητου κόντρα στον Πανσερραϊκού.

Ο Ατρόμητος ταξιδεύει στις Σέρρες, θέλοντας να πάρει τη νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Λίγες ώρες πριν το παιχνίδι, ο Σάσα Ίλιτς έκανε γνωστή την αποστολή της ομάδας του, από την οποία απουσιάζουν τέσσερεις ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, εκτός έμεινε ο Λούκας Ασεβέδο που ακολούθησε ατομικό, ο Αγκιμπού Καμαρά που είναι τιμωρημένος, ο Όγκουστ Έρλινγκμαρκ που ταλαιπωρείται από ίωση και ο Ντένζελ Γιουμπιτάνα ο οποίος προφυλάχθηκε μετά από ενοχλήσεις που ένιωσε στην προπόνηση της Πέμπτης. Αντιθέτως, στα πλάνα του Σέρβου προπονητή μπαίνει ο Έντερ, ο οποίος απουσίαζε κόντρα στον Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρόμητου:
«Με τη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας στο Μαζαράκη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον Πανσερραϊκό (24/2, 19:30) στις Σέρρες για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάσα Ίλιτς, ανακοίνωσε την αποστολή που θα είναι διαθέσιμη για το ματς.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Κιβρακίδης, Κεσχρίντα, Πομόνης, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Γκονθάλεθ, Κούντε, Φριντζόνσον, Κούεν, Ρομπάιγ, Βρακάς, Ντιρκς, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι, Τζοβάρας.

Ο Ατρόμητος μοίρασε χαμόγελα στον Ανδρέα και τον Γιάννη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE
Ο Ατρόμητος μοίρασε χαμόγελα στον Ανδρέα και τον Γιάννη
Εκτός αποστολής έμειναν οι Λούκας Ασεβέδο (ατομικό), Αγκιμπού Καμαρά (τιμωρημένος), Όγκουστ Έρλινγκμαρκ (ίωση) και ο Ντένζελ Γιουμπιτάνα (ενοχλήσεις στην προπόνηση της Πέμπτης και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί)».

 

To Top