ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Με προβλήματα, αλλά και πίστη για το θετικό αποτέλεσμα στο «Καραϊσκάκης»

Είναι δεδομένο πως ο Άρης θα παρουσιαστεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Κυριακή με δύο βασικές απουσίες, ενώ υπάρχει παράλληλα το ερωτηματικό για τη συμμετοχή του Χουλιάν Κουέστα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Οι Λούκας Σάσα και Μπρούνο Γκάμα θα εκτίσουν στο εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό (19/01, 19.30) τις ποινές τους για την συμπλήρωση τεσσάρων κίτρινων καρτών, με τον δεύτερο να τίθεται ούτως ή άλλως νοκ-άουτ λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, ζήτημα που το αντιμετωπίζει ήδη με πρόγραμμα θεραπείας.

Αμφίβολη παραμένει και η συμμετοχή του Ισπανού τερματοφύλακα, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον ώμο του, ενώ στο ματς Κυπέλλου με την Ξάνθη στο Χαριλάου αγωνίστηκε με ένεση. Στις επόμενες προπονήσεις της ομάδας και μέχρι το Σάββατο θα ξεκαθαρίσει το αν ο Κουέστα θα υπερασπιστεί την εστία του Άρη την Κυριακή ή αν ο Μίχαελ Ένινγκ θα επιλέξει έναν εκ των Απόστολου Τσιλιγγίρη και Φαμπιάν Έμαν.

Τέλος, εκτός της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό αναμένεται να μείνει και ο Μάρτιν Τόνσο, ο οποίος από σήμερα ξεκινάει τρέξιμο μετά τον τραυματισμό του στο πόδι (διάταση στο δεξιό υποκνημίδιο), αλλά κρίνεται ανέτοιμος μιας και έχει χάσει πολλές προπονήσεις τις τελευταίες ημέρες.

Παρόλα τα προβλήματα οι παίκτες και ο προπονητής του Άρη έχουν πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα την Κυριακή, που θα διατηρήσει την ομάδα αήττητη για 7ο σερί ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

To Top