Με προβλήματα ο Ολυμπιακός απέναντι στον Άρη

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του μετά τον αποκλεισμό του από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο. Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν έναν σημαντικό στόχο, ενώ φάνηκαν για μια ακόμα φορά οι αγωνιστικές του αδυναμίες.

Προβλήματα όμως προέκυψαν και σε επίπεδο τραυματισμών, προκαλώντας νέο πονοκέφαλο στον Κάρλος Καρβαλιάλ. Ο Ζουλιάν Μπιανκόν ένιωσε ενοχλήσεις γι’ αυτό και έγινε αλλαγή στην παράταση του αγώνα με τους «πράσινους», αλλά χτύπησε και στο δάκτυλο του ποδιού του. Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για αρκετές μέρες.

Νοκ άουτ για το παιχνίδι με τον Άρη έχει τεθεί και ο Φραν Ναβάρο, ο οποίος έχει μυικές ενοχλήσεις, πράγμα αναμενόμενο καθώς από την αγωνιστική του απραξία στην Πόρτο, το τελευταίο διάστημα παίρνει πολύ χρόνο συμμετοχής με τον Ολυμπιακό και σε ματς υψηλής έντασης.

Για το κέντρο της άμυνας επιστρέφει ο Ρέτσος, που εξέτισε την ποινή του, ο οποίος θα παίξει με τον Ντόη, ενώ υπάρχουν οι εναλλακτικές λύσεις των Ιμπόρα και Πορόζο.

Στην επίθεση ο Στέφαν Γιόβετιτς να είναι ο μόνος διαθέσιμος φορ για το ματς της Κυριακής με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, αλλά αποτελεί ερωτηματικό κατά πόσο μπορεί να βγάλει 90λεπτο. Εναλλακτικά μπορεί να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης ο Μασούρας.

To Top