Με προβλήματα στη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ για την αναμέτρηση με τον Άρη

Αύριο, Σάββατο θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ΑΕΚ για την κυριακάτικη (17:00) αναμέτρηση με τον Άρη.

Ο κόουτς της ομάδας, Στέφανος Δέδας έχει να αντιμετωπίσει μια σειρά από προβλήματα, καθώς από την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη δεν θα είναι οι Μπράιαν Ανγκόλα, Έρικ Γκρίφιν και Κιθ Λάνγκφορντ, με την ΑΕΚ να παρατάσσεται με τρεις ξένους (Κολόμ, Ράουτινς, Χάμερ), όπως συνέβη και στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας την περασμένη εβδομάδα.

Την ίδια στιγμή ο Κιθ Λάνγκφορντ κάνει τη δική του προσπάθεια για να επανέλθει σε αγωνιστικό ρυθμό. Ο Αμερικανός δεν έχει κάνει ακόμα ντεμπούτο με τη φανέλα της ΑΕΚ για φέτος, καθώς βρίσκεται πίσω και προσπαθεί να ανακτήσει το χαμένο έδαφος των τελευταίων μηνών.

Από την πρώτη στιγμή δουλεύει σε πολύ εντατικούς ρυθμούς με τον γυμναστή της ΑΕΚ, Στράτο Τσαμπή, που έχει καταρτίσει ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στον Αμερικανό σκόρερ, ώστε να βρει και πάλι τον ρυθμό του.

Την τελευταία εβδομάδα ο βετεράνος άσος παρουσίασε πρόοδο, όμως ακόμα δεν είναι σε θέση να ενισχύσει την ΑΕΚ. Για το λόγο αυτό κιόλας δεν θα αγωνιστεί απέναντι στον Άρη, με τις πιθανότητες να κάνει ντεμπούτο κόντρα στον Ιωνικό (19/03) την ερχόμενη εβδομάδα στο κλειστό των Άνω Λιοσίων να είναι πολλές.

Μέχρι τότε όμως, ο Λάνγκφορντ συνεχίζει την δική του προετοιμασία, ώστε να βρεθεί και πάλι σε θέση να δώσει το παρών στα παιχνίδια της ΑΕΚ στην Stoiximan Basket League.

To Top