Με προσοχή στο «Θορίγια»

Σήμερα στο Πουθέλα, η Βαγιαδολίδ θα φιλοξενήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης, ομάδα απέναντι στην οποία μετρά 8 σερί ήττες άλλες εύκολες και άλλες δύσκολες.

Γράφει στο Foxbet ο Γιώργος Ραπτάκης

Ως τώρα η Βαγιαδολίδ δεν έχει ούτε νίκη αλλά και ούτε ήττα εντός. Η ομάδα του προέδρου άλλοτε παικταρά Ρονάλντο έρχεται από το 2-0 εκτός επί της Εσπανιόλ συνεπώς με άριστη ψυχολογία. Από την άλλη έχουμε την Ατλέτικο, ομάδα με άλλους στόχους και σε άλλο μήκος κύματος. Αυτή έρχεται από το διπλό στη Μόσχα και επίσης με καλή ψυχολογία.

Διαβάστε εδώ τα πάντα για το blackjack

Το ρεπορτάζ όσον αφορά απουσίες είναι καθαρά εις βάρος της Βαγιαδολίδ. Η μεγάλη διαφορά έγκειται στο γεγονός ότι η γηπεδούχος έχει τις αξιόλογες απουσίες της στην άμυνα εκεί που η Ατλέτικο έχει την επίθεση τους Φέλιξ, Μοράτα και Κόστα σε καλή κατάσταση. Η λογική λέει ότι η Βαγιαδολίδ θα παίξει αμυντικά ζητώντας στην αντεπίθεση το κέρδος. Η Ατλέτικο θα είναι αυτή που θα επιτεθεί κυρίως από τις πλευρές. Με Τριπιέρ και Φέλιξ από δεξιά, με Λοντί και Κόκε από δεξιά.

Όπως έχω εξηγήσει και άλλη φορά, αξία στις αποδόσεις στη Πριμέρα δεν υπάρχουν σχεδόν σε κανένα ματς. Μόνο αν ευνοήσουν οι ειδήσεις και προλάβει κάποιος να κάνει κάποιο early bet, πριν επέμβει ο μπουκ και διορθώσει τις τιμές του. Έτσι και εδώ το διπλό δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο αλλά είναι φυσιολογικό ως τιμή για το φαβορί.

 

To Top