ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Με Προύιτ, Μάρας και φυγή Γουίβερ έκλεισε ένας κύκλος αλλαγών στο ρόστερ

Η έλευση του Ιβάν Μάρας και του Ομάρ Προύιτ και η αποχώρηση του Κάιλ Γουίβερ κλείνουν έναν κύκλο αλλαγών που έγιναν στο ρόστερ του Άρη.

Δεν υπάρχει σκέψη τη δεδομένη χρονική στιγμή για οτιδήποτε άλλο και ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα δουλέψει με τους παίκτες που έχει σήμερα στη διάθεσή του.

Είναι λογικό μέχρι ενός σημείου αυτό, διότι ο Άρης πέρασε ένα δίμηνο χωρίς σταθερό ρόστερ, με παίκτες που έφευγαν και θα πρέπει κάποια στιγμή να υπάρξει μια σταθερότητα.

Σήμερα η… αριθμητική λέει ότι έφυγαν πέντε από τους έξι ξένους που είχαν επιλεγεί στο ξεκίνημα της περιόδου και ήρθαν τρεις καινούριοι παίκτες.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης δεν χρειάστηκε χρόνο για να προσαρμοστεί, ωστόσο ο Ομάρ Προύιτ θα τον χρειαστεί, παρόλο που έκανε εξαιρετικό ντεμπούτο. Στην κατηγορία του Μποχωρίδη είναι και ο Ιβάν Μάρας. Έμπειρος Μαυροβούνιος, με θητεία δύο φορές στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχει άριστη γνώση του που έχει έρθει, απλώς θα πρέπει να βρει τον ρόλο του μέσα στην ομάδα.

Ο… νέος Άρης που δημιουργήθηκε στην διάρκεια της σεζόν θα πρέπει να βρει και πάλι τα πατήματά του μέσα στο παρκέ. Δεν είναι εύκολο να φεύγουν πέντε και να έρχονται τρεις παίκτες μέσα στη χρονιά και το γιατί δεν χρειάζεται ανάλυση.

Υπό αυτό το σκεπτικό ίσως να είναι καλύτερα σε αυτή τη φάση να μην γίνει άλλη προσθήκη ή αλλαγή στο ρόστερ, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στον Γιαννάκη να δουλέψει αυτό το υλικό και να βάλει και πάλι την ομάδα του σε μια τάξη, συνδυάζοντας φυσικά όλη αυτή τη προσπάθεια με αποτελέσματα.

To Top