Με πρώτη επιλογή τον Παπαδόπουλο ο Ερασιτέχνης, επιμένει ο Γαλανός

Ο Ερασιτέχνης Άρης όπως ξεκαθάρισε τόσο στην ανακοίνωσή του, όσο και στις δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος του Τάσος Οικονόμου, βαδίζει με αποφασιστικότητα στην υλοποίηση των τελευταίων του αποφάσεων.

Δηλαδή στην απομάκρυνση του Γιώργου Γαλανού από το τιμόνι του ποδοσφαιρικού τμήματος και στο μοντέλο της διαχείρισης, με την προοπτική βοήθειας από “ομάδα επιχειρηματιών”, το όνομα των οποίων επίσημα δεν αποκαλύπτεται…

Για τη θέση του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο Ερασιτέχνης έχει ως πρώτη επιλογή τον Λάζαρο Παπαδόπουλο. Ο κιτρινόμαυρος παράγοντας (πρώην μέλος της ΠΑΕ με διοίκηση Ψηφίδη, πρώην μέλος της ΚΜΑ και νυν μέλος της υπό εκκαθάριση ΠΑΕ) θα είναι στο νέο διοικητικό συμβούλιο που αναμένεται να εγκρίνει το Ειρηνοδικείο και εκτός απροόπτου επικεφαλής μιας διοικούσας επιτροπής, στην οποία είναι πιθανό να συμμετέχει και ο Γιώργος Χατζής.

Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Γαλανός επιμένει στη δήλωσή του ότι τίποτε δεν τελείωσε για τον ίδιο και το ποδοσφαιρικό τμήμα και αναμένει τη συνάντηση με τον Ερασιτέχνη (παρουσία των οργανωμένων οπαδών) για να ξεκαθαριστεί το οικονομικό θέμα και να συνεχίσει στο τιμόνι του ποδοσφαιρικού τμήματος.

 

To Top