Με σημαντικές απουσίες, αλλά και Αγκάνθο στο “πρώτο ημίχρονο” του κυπέλλου

Ο Άρης ρίχνεται σήμερα στη μάχη του κυπέλλου αντιμετωπίζοντας τον Ολυμπιακό Βόλου (6 μ.μ. -PRESSARIS LIVE) στο ΕΑΚ Βόλου, στο “πρώτο ημίχρονο” της φάσης των “32” της διοργάνωσης.

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς μετράει σημαντικές απουσίες, αλλά θα έχει μαζί του τον Νταβίντ Αγκάνθο, στην πρώτη του παρουσία φέτος στην αποστολή.

Στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας δεν ταξίδευσαν οι τραυματίες Σαλόζε Ουντότζι, Ηλίας Σταυρόπουλος, Μιχάλης Κύργιας, Γιάννης Παπαδόπουλος, Άντι Ρένια και Παντελής Αντωνιάδης, όπως ο Ανδρέας Τάτος, ο οποίος υποφέρει από ίωση.

Οι 19 παίκτες της κιτρινόμαυρης αποστολής που θα αναζητεί σήμερα σκορ πρόκρισης είναι οι Αγκάνθο, Έλσνερ, Ιμπέχ, Πουλίδο, Αγγελούδης, Διούδης, Ηρακλής, Καραγιάννης, Καραγκούνης, Κοτσαρίδης, Μανιάς, Μπουζάνης, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Τσουκάνης, Τσουμάνης, Ψυχογιός.

Οι 21 ποδοσφαιριστές  που  θα  έχει  στη  διάθεση  του ο Γιώργος Βαζάκας για την ομάδα του Βόλου είναι οι εξής: Ολίσε, Ακόστα, Μπρέσκα, Γκούρμα, Γιενγκά, Αρβανίτης, Γιαλούσης, Γκέσιος, Γκίτκος, Δεινόπαπας, Καπετάνος, Καρράς, Κατσιαρος, Κατσίκης, Κόμνος, Κωστούλας, Μελίσσης, Παπανικόλας, Πινδώνης, Ρόκας, Σταυράκης.

Διαιτητές του αγώνα είναι οι: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων) – Δημήτρης Γκάγκας (Λάρισας), Σπυρίδων Γουργιώτης (Φθιώτιδας) – Χρήστος Μήτσιος (Ηπείρου).

* O αγώνας ρεβάνς είναι 31 Οκτωβρίου (8.30μ.μ.) στο Κλεάνθης Βικελίδης.

To Top