ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με σημαντικό ρόλο ο Άρης στον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για τον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”, που διεξάγεται στις 3 Απριλίου και στον οποίο Μέγας Χορηγός της διοργάνωσης είναι η Stoiximan, βασική χορηγός φέτος του Άρη.

Ο κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος, για λογαριασμό της Stoiximan, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον σημαντικό ρόλο που θα παίξει και ο Άρης, μαζί με άλλες ομάδες. Όπως είπε αναλυτικά για τη συμμετοχή της εταιρείας στον 11ο Διεθνή Μαραθώνιο “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”: “Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για την Stoiximan η έμπρακτη στήριξη του 11ου ΝΝ Διεθνούς Μαραθώνιου “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ”, μιας διοργάνωσης που συγκαταλέγεται στις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που διεξάγονται στη χώρα μας, προσελκύοντας χιλιάδες ερασιτέχνες και επαγγελματίες δρομείς, αλλά κυρίως -και αυτό έχει ιδιαίτερη αξία για μας- προσελκύοντας χιλιάδες πολίτες που αγαπούν τον αθλητισμό, αποτελώντας πια μέρος της ιστορίας της Θεσσαλονίκης. Η Stoiximan, στηρίζοντας το πλάνο της για επένδυση στον ελληνικό αθλητισμό, συμμετέχει στον Μαραθώνιο ως μεγάλος χορηγός, ευθυγραμμιζόμενη πλήρως με το μήνυμα αλλά και τον σκοπό αυτής της διοργάνωσης. Ο σκοπός είναι η προαγωγή της μαζικότερης συμμετοχής στον αθλητισμό μέσα από μια τέτοια μαζική εκδήλωση.

Το μήνυμα είναι η προβολή ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Βασική μας αποστολή αποτελεί η στήριξη του ελληνικού αθλητισμού και των διοργανώσεων αυτό που ονομάζουμε μαζικό αθλητισμό και προβάλλουμε υψηλά κοινωνικά πρότυπα, αναδεικνύοντας τις αρχές και τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας.

Συμμετέχουμε σε αυτή την κορυφαία διοργάνωση, μια κοινωνική εκδήλωση θα έλεγα, που πραγματοποιείται σε μια πόλη ταυτόσημη με την αθλητική παιδεία και τις αξίες στον αθλητισμό, όπως μια τέτοια πόλη είναι και ο Πειραιάς που βρισκόμαστε σήμερα εδώ για την εκδήλωση αυτή. Θέλω να προσθέσω και κάτι ακόμα γιατί η Φανή έκανε την καλύτερη εισαγωγή, στο πλάνο της γενικότερης ενίσχυσης του ελληνικού αθλητισμού, στηρίζουμε εκτός από τις Εθνικές ομάδες πόλο και βόλεϊ, πολλούς αθλητές στον δρόμο για το Ρίο και μεγάλος χορηγός της ΔΟΑ.

Εκτός από τις κορυφαίες ομάδες σε συλλογικό επίπεδο όπως είναι ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο και ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ, είμαστε δίπλα στις ΠΑΕ Αστέρα Τρίπολης, Πλατανιά, Βέροια, Πανθρακικού και τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Αναπτύσσουμε παράλληλα πλούσια κοινωνική δράση με τις ομάδες αυτές και τους αθλητές και στηρίζουμε ιδρύματα και φορείς σε όλη την Ελλάδα. Το ίδιο θα κάνουμε και στο Μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης με τις ομάδες της Βορείου Ελλάδας, Άρη, Πανθρακικό και Βέροια να έχουν σημαίνοντα ρόλο. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλοι μας θα συμβάλλουμε από τη θέση που μας αναλογεί, την υλοποίηση μιας απόλυτα επιτυχημένης διοργάνωσης που θα δώσει χαρά στους συμμετέχοντας και θα παρακινήσει και θεατές για να συμμετάσχουν και αυτοί του χρόνου. Αυτό θα είναι το κέρδος για όλους μας”.

Ο 11ος Διεθνής Μαραθώνιος “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” πραγματοποιείται στις 3 Απριλίου, ξεκινώντας από την Πέλλα και καταλήγοντας στην Θεσσαλονίκη. Πάνω από 15.000 δρομείς αναμένεται να δώσουν το παρών, τονίζοντας ότι πέρυσι συμμετείχαν από 53 διαφορετικές χώρες.

To Top