Με Σιαμπάνη τον μόνο ετοιμοπόλεμο πορτιέρο στη Λαμία

O Άρης θα συνεχίσει και σήμερα κανονικά την προετοιμασία του στην λογική ότι θα πραγματοποιηθεί η σέντρα κανονικά με την Λαμία,  περιμένοντας την ΕΠΟ να αποφασίσει οριστικά για την τύχη του αγώνα, λόγω της κακοκαιρίας.

Σε κάθε περίπτωση εφόσον το παιχνίδι θα γίνει αύριο, ο Άρης θα έχει επί της ουσίας τον Μάριο Σιαμπάνη, τον μόνο ετοιμοπόλεμο τερματοφύλακα.

Χθες είχαμε τον Ντένις να ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας, ενώ ο Χουλιάν Κουέστα έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

Ο Βραζιλιάνος ούτως ή άλλως είναι νοκ άουτ για την ρεβάνς, ενώ εξαιρετικά δύσκολο να προλάβει και τον αγώνα πρωταθλήματος την Κυριακή με τον Παναιτωλικό, ενώ ο Κουέστα ήταν στην αποστολή της Κυριακής, χωρίς πάντως να είναι σε μεγάλο βαθμό ετοιμότητας, μια και δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Την Κυριακή ο Σιαμπάνης μπήκε στο… παγωμένο Κλεάνθης Βικελίδης, μετά τους τραυματισμούς των Κουέστα και Ντένις, με μια μπάλα να “καίει” και ήταν χωρίς υπερβολή, αυτός που διασώθηκε από την κιτρινόμαυρη άσχημη εικόνα. Όποτε χρειάστηκε είχε και τη γρήγορη σκέψη και τα αντανακλαστικά για να σταματήσει τους κινδύνους των παικτών της Λαμίας και η συνολική του παρουσία ήταν απόλυτα θετική.

To Top