ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Με… σκάουτερ τον Βεργίνη

Συνδετικός κρίκος Άρη και Λαυρίου, που έρχονται αντιμέτωποι σήμερα, είναι ο Δημήτρης Βεργίνης, ο οποίος θα αποτελέσει και το κεντρικό πρόσωπο του αγώνα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Ο 31χρονος γκαρντ των «κιτρινόμαυρων» αγωνίστηκε την περσινή σεζόν (2017-18) στο Λαύριο, έχοντας περισσότερο συμπληρωματικό ρόλο σε μια… αμερικανοκρατούμενη κυρίως ομάδα. Σε 14’34’’ συμμετοχής κατά μέσο όρο και σε σύνολο 25 αγώνων είχε 3,9 πόντους και 1,8 ασίστ, βοηθώντας περισσότερο στο ροτέισον.

Ο Βεργίνης γνωρίζει από… πρώτο χέρι το σκεπτικό και το πλάνο του Χρήστου Σερέλη και πως θέλει ο κόουτς του Λαυρίου να κινούνται οι παίκτες του στο παιχνίδι. Ουσιαστικά, ο Βεργίνης σήμερα μπορεί να λειτουργήσει και ως προπονητής μέσα στο παρκέ, καθοδηγώντας τους συμπαίκτες του, αφού γνωρίζει σε μεγάλο βαθμό τα… κατατόπια του Λαυρίου, έστω και αν αυτό έχει αλλάξει το ρόστερ σε μεγάλο βαθμό.

Η βοήθεια του έμπειρου γκαρντ αναμένεται φυσικά και στο αγωνιστικό επίπεδο, με τον παίκτη να δείχνει «ζεστός» από το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας στην Πάτρα, όπου ήταν ο πρώτος σκόρερ του Άρη.

To Top