Με Σκαραφίγκα στην Basket League το Μαρούσι

Έπειτα από ένα νικηφόρο Final 4 στην Elite League, το Μαρούσι κατέκτησε το πρωτάθλημα. Το πιο σημαντικό όμως ήταν πως επέστρεψε στα «μεγάλα σαλόνια», κάτι που είχε να συμβεί από το 2012, όταν και ήταν η τελευταία παρουσία της ομάδας των βορείων προαστίων στη μεγάλη κατηγορία.

Η ομάδα των βορείων προαστίων ετοιμάζεται για μια ιδιαίτερη σεζόν, καθώς επιστρέφει στην κορυφαία κατηγορία και για το λόγο αυτό τις προηγούμενες εβδομάδες γίνονταν διεργασίες για την σύσταση της ΚΑΕ, αλλά και την καταβολή όλων των απαραίτητων εγγράφων για να μπορέσει η ομάδα να σταθεί στο πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Με δεδομένο πως η σύσταση ΚΑΕ και όλες οι απαραίτητες κινήσεις (καταβολή εγγυητικής) έχουν μπει στην τελική ευθεία, το βάρος πέφτει στο χτίσιμο του ρόστερ για τη σεζόν 2023-24. Και στο πλάνο της νέας σεζόν προπονητής θα είναι ο άνθρωπος που ανέβασε το Μαρούσι στα «μεγάλα σαλόνια».

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιώργος Σκαραφίγκας θα παραμείνει στη θέση του head coach και τη νέα σεζόν. Η διοίκηση της ομάδας ήταν απόλυτα ικανοποιημένη από την παρουσία του Έλληνα προπονητή, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε το ρόστερ και πλέον αναμένεται να πορευτεί μαζί του και στο πρωτάθλημα της Basket League.

Παράλληλα, αναμένεται να υπάρξουν ανακατατάξεις στο τεχνικό επιτελείο της ομάδα, ώστε αυτό να παρουσιαστεί ισχυρό σε όλα τα επίπεδα, με τον Έλληνα προπονητή να χτίζει με τα δικά του «θέλω» την ομάδα της νέας σεζόν.

Πηγή: sportal.gr

To Top