Με Σκουρτόπουλο στα προκριματικά του EuroBasket 2021 η Εθνική!

 Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος θα παραμείνει στην άκρη του πάγκου της Εθνικής ομάδας για την προκριματική φάση του EuroBasket 2021.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Κατά την επιστροφή της Εθνικής ομάδας από την Κίνα και αφού ολοκλήρωσε πρόωρα τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ξεκαθάρισε πως δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΕΟΚ ως το τέλος του έτους ενώ οι επόμενες επίσημες υποχρεώσεις της Ελλάδας είναι τα δύο πρώτα προκριματικά παιχνίδια του EuroBasket 2021, στα τέλη του επόμενου Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τις Βουλγαρία (21/2, εντός) και Βοσνία (24/2, εκτός). Το δεύτερο «παράθυρο» είναι προγραμματισμένο τον Νοέμβριο του 2020, κόντρα στις Λετονία (26/11, εντός) και Βουλγαρία (29/11, εκτός) και το τρίτο τον Φεβρουάριο του 2021 απέναντι στις Βοσνία (19/2, εντός) και Λετονία (22/2, εκτός)

Η Εθνική έχει δημιουργήσει βάση παικτών που έπαιξαν στα προκριματικά του Παγκοσμίου και θα ακολουθήσει την ίδια μέθοδο στη διεκδίκηση της πρόκρισης στην τελική φάση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος ενώ έπεται το Προολυμπιακό τουρνουά και ο μεγάλος στόχος της πρόκρισης στους Αγώνες του Τόκιο

Έτσι, λοιπόν φαίνεται πως είναι ειλημμένη η απόφαση ώστε να παραμείνει στην άκρη του πάγκου ο Θανάσης Σκουρτόπουλος, ο οποίος οδήγησε την Εθνική ομάδα στην πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο ως πρώτη από την ευρωπαϊκή ζώνη. Παρ’ όλα αυτά οι μεγάλες προσδοκίες δεν εκπληρώθηκαν, πληρώνοντας ουσιαστικά την ήττα από τη Βραζιλία στην πρώτη φάση.

To Top