ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με σοβαρότητα και κανένα εφησυχασμό, σφραγίζει το εισιτήριο για τους “8” του Κυπέλλου! (PRESSARIS LIVE, 19:30)

Στροφή στον θεσμό του Κυπέλλου για το Άρη που υποδέχεται σήμερα (PRESSARIS LIVE, 19:30) στο “Κλεάνθης Βικελίδης” την Ξάνθη στην ρεβάνς της νίκης του με 1-0 στα Πηγάδια την προηγούμενη εβδομάδα. Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν το αποτέλεσμα που θα τους… στείλει στους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

H νίκη των “κιτρινόμαυρων” στα Πηγάδια με δύο ένα γκολ διαφορά (0-1) δίνει το προβάδισμα στους ποδοσφαιριστές του Μίχαελ Ένινγκ, όμως κανένα “εισιτήριο” δεν έχει ακόμα επισφραγιστεί.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι απαιτεί απόλυτη συγκέντρωση, καθαρό μυαλό και προσήλωση στον στόχο για να επιτευχθεί η πρόκριση.

Στόχος του Άρη στον θεσμό του Κυπέλλου είναι να φτάσει μέχρι το τέλος και να καταφέρει την κατάκτησή του. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να πραγματοποιήσει το δεύτερο βήμα, καθώς το πρώτο ήταν η νίκη του στα Πηγάδια την περασμένη Τετάρτη.

Σήμερα, λίγο πριν την σέντρα του Άρης-Ξάνθη για το Κύπελλο, θα ανακοινώσει την 18άδα ο Μίχαελ Ένινγκ, ο οποίος υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, εκτός του Μάρτιν Τόνσο λόγω των θεραπειών του για τη διάταση στο δεξί πόδι.

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης από τον σύνδεσμο Άρτας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του Άρη με την Ξάνθη στον δεύτερο αγώνα των δύο ομάδων στη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Βοηθοί του Κουτσιαύτη, ο οποίος σφύριξε τελευταία φορά σε ματς του Άρη στο περσινό 1-1 με τον Πανιώνιο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν αρκετά παράπονα, είναι οι εξής:

Ηλίας Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), Νίκος Σάββας (Σέρρες), 4ος ο Χαράλαμπος Αθανασίου (Άρτας) και παρατηρητής ο Γιώργος Ταπραντζής (Αιτωλοακαρνανίας).

Υπενθυμίζεται πως σε αυτή τη φάση του Κυπέλλου δεν χρησιμοποιείται το VAR, το οποίο αν ήταν κανονικά σε ισχύ ο Άρης θα είχε κερδίσει 2-0 στον πρώτο αγώνα στην Ξάνθη, μιας και του ακυρώθηκε κανονικό γκολ ως οφσάιντ.

To Top