ΜΠΑΣΚΕΤ

Με σοβαρότητα και ψυχολογία ο Άρης κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας (19.00, PRESSARIS LIVE)

Με σοβαρότητα και καλή ψυχολογία ο Άρης κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας (19.00, PRESSARIS LIVE) θέλει μια ακόμη νίκη για να ξεκινήσει νικηφόρα το 2024. 

Χωρίς τον Σίλβιο Ντε Σόουζα, λόγω τιμωρίας από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, αλλά και τους Δημήτρη Κατσίβελη και Γιώργο Φίλλιο, θα υποδεχθεί ο Άρης τον Απόλλωνα. Με τον κόσμο να είναι ξανά παρών!

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Σωτήρης Καραποστόλου, μίλησε για το πρώτο ματς του 2024.

“Είναι το πρώτο ματς στην έδρα μας για το 2024 και θα θέλαμε να ξεκινήσει η χρονιά με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Ο Απόλλων έρχεται στη Θεσσαλονίκη με διαφορετικό ρόστερ από τον μεταξύ μας αγώνα του πρώτου γύρου και ουσιαστικά με 6 Αμερικανούς και δυο Έλληνες στο ροτέισόν του.

Όπως είδαμε και στο τελευταίο παιχνίδι του απέναντι στην Καρδίτσα, είναι μια επικίνδυνη ομάδα με καλά γκαρντ και χρειάζεται προσοχή η αυριανή αναμέτρηση. Θέλουμε να επιβάλλουμε το ρυθμό στην έδρα μας από νωρίς στο παιχνίδι και να τον διατηρήσουμε μέχρι το τέλος για να έρθει η νίκη”.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης (6η, 6-6) προέρχεται από δύο διαδοχικές, εκτός έδρας ήττες από το Λαύριο Megabolt και τον Ολυμπιακό. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν το ίδιο ρεκόρ εντός και εκτός έδρας (3-3). Στα έξι παιχνίδια που έδωσαν στο γήπεδο τους, είχαν παθητικό 71,83 πόντων, 10 λιγότερους από εκείνους που δέχτηκαν στα εκτός έδρας παιχνίδια τους (81,66).

Η ομάδα της Πάτρας (12η, 2-10) έκλεισε τον πρώτο γύρο και άρχισε τον δεύτερο με ήττες από τον Ολυμπιακό και την Καρδίτσα Ιαπωνική εκτός έδρας. Είναι μία από τις δύο –η άλλη είναι η Καρδίτσα- που παραμένουν χωρίς εκτός έδρας νίκη. Έτσι εξακολουθεί να αγνοεί τη νίκη μακριά από το γήπεδο της, από τις 30 Ιανουαρίου 2022. Με τις έξι ήττες που έχει κάνει ως τώρα στο φετινό Πρωτάθλημα, έχει φτάσει τις 22 συνεχόμενες στο Πρωτάθλημα.

Τσαρούχα-Μαγκλογιάννης-Κατραχούρας θα είναι οι ρέφερι.

To Top