ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με σουβλάκια έληξε το εσωτερικό τουρνουά ακαδημιών του Άρη! (photos)

Με σουβλάκια για παιδιά και γονείς ολοκληρώθηκε η μεγάλη γιορτή του τουρνουά των εσωτερικών ακαδημιών του Άρη που ξεκίνησε από τον Οκτώβριο και διοργανώθηκε στην πισίνα του «Κλεάνθης Βικελίδης».

Μέσα από τις έξι αγωνιστικές στις οποίες τα παιδιά ήταν χωρισμένα σε τέσσερις ομάδες, οι μικροί αθλητές του Άρη είχαν την ευκαιρία να συναγωνιστούν μεταξύ τους και να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο άθλημα της υδατοσφαίρισης.

Στην τελική κατάταξη η ομάδα του η Dreamteam κατέλαβε την πρώτη θέση με τους άπαιχτους να παίρνουν τη δεύτερη, ενώ την τρίτη θέση πήρε η waterpolomania και την τέταρτη τα κίτρινα υποβρύχια (yellow submarines).

Οι άνθρωποι των κιτρίνων μετά το πέρας των αγώνων μοίρασαν αναμνηστικά διπλώματα στους αθλητές, ενώ παράλληλα ευχαρίστησαν τους αφανείς ήρωες – όπως τους χαρακτήρισαν – , τους γονείς για την υποστήριξη σε όλη αυτή τη διοργάνωση και τη συνολικότερη συμπαράστασή τους στο τμήμα.

Η διοργάνωση συνολικά στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, καθώς αγκαλιάστηκε πρώτα πρώτα από τα παιδιά, τα οποία διασκέδασαν με την ψυχή τους αυτούς τους αγώνες. Παράλληλα οι προπονητές μέσα από αυτήν την όμορφη διοργάνωση είχαν την ευκαιρία να μάθουν επιπλέον πράγματα στους αθλητές τους μέσα σε ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Μπορείτε να βρείτε επιπλέον φωτογραφίες και βίντεο της όμορφης αυτής εκδήλωσης στο FACEBOOK της ομάδας ARIS WATER POLO

Πηγή: pisina.net

To Top