ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με στοιχεία και αποδείξεις ο Άρης για να καταρρίψει την ύπουλη παγίδα!

Με στοιχεία και αποδείξεις ο Άρης για να καταρρίψει την ύπουλη παγίδα θα βρεθεί σήμερα το πρωί (10:00) ενώπιον του αθλητικού δικαστή για όσα έγιναν (και όσα δεν έγιναν στον αγώνα της Κυριακής με τον Βόλο. Μαζί με τον Άρη θα απολογηθεί και ο Βόλος, όχι όμως ο… Αχιλλέας Μπέος, βασικός (αρνητικός) πρωταγωνιστής των γεγονότων.

Η νομική υπηρεσία του Άρη ετοίμασε την υπερασπιστική της γραμμή για την σημερινή απολογία ενώπιον του πειθαρχικού οργάνου της λίγκας. Εκεί είναι ξεκάθαρο, ότι θα πρέπει να λειτουργήσουν οι λογικοί και οι κανόνες. Από την πρώτη κιόλας στιγμή ο Άρης στοχοποιήθηκε για τα όσα συνέβησαν στο Πανθεσσαλικό με τα ΜΜΕ της… εξυγίανσης να ρίχνουν την ευθύνη στη φιλοξενούμενη ομάδα. Ωστόσο ο ΚΑΠ έχει αλλάξει και πλέον η ευθύνη των επεισοδίων βαραίνει αποκλειστικά τη γηπεδούχο ομάδα, δηλαδή τον Βόλο.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται πως: “η φιλοξενούμενη ομάδα δεν τιμωρείται και τιμωρείται η γηπεδούχος αν η πρώτη δεν ζήτησε εισιτήρια από τη δεύτερη και παρά ταύτα η δεύτερη πώλησε εισιτήρια σε φιλάθλους της πρώτης”. Αυτό σημαίνει ότι το σκηνικό που δημιούργησε χθες ο Αχιλλέας Μπέος με την κουστωδία του πρέπει να πέσει στο κενό. Αρκεί να εφαρμοστούν σωστά και δίκαια οι νόμοι. Δηλαδή υπέρ της ΠΑΕ Άρης, υπέρ της πραγματικότητας μιας και οι κιτρινόμαυροι δεν πήραν επίσημα εισιτήρια από τη διοίκηση του Βόλου.

Σημαντικό το “όπλο” αυτό με τον ξεκάθαρo ΚΑΠ περί ευθύνης της γηπεδούχου από την στιγμή που ενημέρωσε εγκαίρως και εγγράφως την ΠΑΕ Βόλος ότι δεν επιθυμεί να λάβει εισιτήρια για τον αγώνα της περασμένης Κυριακής καθώς και την προτροπή της στους φιλάθλους της να μην ταξιδέψουν στην πόλη της Μαγνησίας και παρόλα αυτά εισιτήρια διατέθηκαν και μάλιστα πολλά από αυτά χωρίς σε αυτά να αναγράφεται ΑΜΚΑ και ονοματεπώνυμο! Μάλιστα υπάρχουν και επώνυμες καταγγελίες που το επιβεβαιώνουν.

Χθες η ΠΑΕ Άρης εξέδωσε σχετικά καυστική ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: ” Η αλήθεια έχει ως εξής: Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν αιτήθηκε και δεν παρέλαβε εισιτήρια για το παιχνίδι με το Βόλο Ν.Π.Σ. κι ως εκ τούτου δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη. Είναι εντελώς άδικη η δίωξη σε βάρος μας και θα το αποδείξουμε αυτό με τα ατράνταχτα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας. Επίσης, οι φίλαθλοί μας ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ εισιτήρια από εκδοτήριο, που ήταν ανοιχτό το πρωί της Κυριακής και στη συνέχεια δεν τους επετράπη η  είσοδος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Για όλα υπάρχουν αποδείξεις”.

To Top