Με στόχο τη μείωση της ποινής και την απόδοση δικαιοσύνης για Μπακασέτα, Μπουγαΐδη

Δυο από τους καλύτερους παίκτες των τελευταίων αγώνων του Άρη, οι Μπουγαΐδης, Μπακασέτας απουσίαζαν στα τελευταία δυο ματς, μια και “φρόντισε” να τους… σημαδέψει με κόκκινη κάρτα ο Μάνταλος στο “πλαστογραφημένο” 2-1 με τον Πλατανιά.

Σήμερα αναμένεται να εκδικαστεί από τη δευτεροβάθμια επιτροπή εφέσεων η έφεση του Άρη, όπου η κιτρινόμαυρη ομάδα αναμένεται να προσκομίσει βίντεο που αποδεικνύει ότι οι δυο παίκτες ήταν μακριά από τα γεγονότα με αρνητικό πρωταγωνιστή τον βοηθό διαιτητή Γουργιώτη. Ζητάει να αποδοθεί δικαιοσύνη και οι παίκτες να επιστρέψουν στη δράση.

Παράλληλα, οι κίτρινοι θέλουν να πετύχουν στην έφεση να «πέσει» η ποινή στη μια αγωνιστική (άρα να λείψουν τελικά σε δυο αγώνες) επικαλούμενοι την αοριστία του φύλλου αγώνα και όχι την κατάρριψη των κατηγοριών περί απώθησης ή εξύβρισης, στις οποίες θα υπήρχε κίνδυνος επιβολής ακόμη και μεγαλύτερης ποινής (π.χ. πέντε αγωνιστικές) από τις τέσσερις που τους επιβλήθηκε πρωτόδικα.

Τον Άρη θα εκπροσωπήσει ο Βασίλης Κοντοβαζαινίτης. Αν γίνει δεκτή η έφεση και οι δύο θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

To Top