ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με συγκεκριμένα οικονομικά δεδομένα πλέον οι επαφές για τις ανανεώσεις

Εβδομάδα εξελίξεων στον ποδοσφαιρικό Άρη αυτή που ξεκίνησε από σήμερα, καθώς μετά την οριστική διευθέτηση της παραμονής του Μίχαελ Ένινγκ με την υπογραφή νέου συμβολαίου, ο Άγγελος Χαριστέας θα ασχοληθεί με τις ανανεώσεις των συμβολαίων που ολοκληρώνονται το καλοκαίρι.

Με εξαίρεση τους Φραν Βέλεθ (θα συνεχίσει εκτός απροόπτου στον Παναθηναϊκό), Αμπού Μπα (αποφασίζει για το μέλλον του η Ναντ), Φιορίν Ντουρμισάι (υπάρχει εκκρεμοδικία με το δελτίο του), ο αθλητικός διευθυντής του Άρη θα αρχίσει τις επαφές με τους υπόλοιπους παίκτες που θέλει η ομάδα να κρατήσει, προκειμένου να θέσει σε λειτουργία το plan b, όσο παραμένει το μεταγραφικό ban από τη FIFA.

Πλέον, όμως, ο Χαριστέας έχει την δυνατότητα μετά την τελική συνάντηση που είχε το περασμένο Σάββατο με τον Θοδωρή Καρυπίδη, να… μιλήσει με νούμερα στις διαπραγματεύσεις με τους παίκτες.

Τις επόμενες μέρες θα γίνουν οι τελικές προσπάθειες από πλευράς Άρη για να πουν το “ναι”, Ματίγια και Γκάμα, ενώ θα ακολουθήσουν Κόρχουτ, Λάρσον και Κουέστα. Την περίπτωση Ιντέγε θα την χειριστεί σε μεγαλύτερο βαθμό προσωπικά ο Θοδωρής Καρυπίδης. Φαντάζει πολύ δύσκολο πλέον το ενδεχόμενο να παραμείνει ο Ντιγκινί, καθώς φημολογείται πως έχει υπογράψει στην Κύπρο, αν και ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί από την πλευρά του Γάλλου ποδοσφαιριστή.

Από εκεί και πέρα, συζητήσεις θα γίνουν και με τους Σόουζα-Τσιλιγγίρη, ενώ αν θα υπάρξει άλλη περίπτωση ποδοσφαιριστή, αυτό θα φανεί σίγουρα μέσα σε αυτό την εβδομάδα.

To Top