ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Με “σφραγίδα” Κυβελίδη, εύκολα (2-0) το Βυζάντιο

Χωρις να δυσκολευτεί ο Άρης, πέτυχε την 26η φετινή του νίκη με τον Λεωνίδα Κυβελίδη να σκοράρει δις κατά του Βυζαντίου και τους “κιτρινόμαυρους” να επικρατούν με 2-0.

Με αρκετές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα παρέταξε τον Άρη ο Νίκος Αναστόπουλος, επιλέγοντας το 4-4-2, με τους Κυβελίδη και Κωνσταντινίδη στην κορυφή. Στα χαφ έπαιξαν οι Ρόβας και Τάτος με τον αρχηγό του Άρη, πιο προωθημένο, ενώ στις πτέρυγες έπαιξαν οι Ντόγος αριστερά και Ν΄Λουντούλου δεξιά. Μαζουλουξής και Μελισσάς στο κέντρο της άμυνας, με τους Καζναφέρη και Βουτσιά στα άκρα, ενώ γάντια βασικού πήρε ο Τζινάρ.

Οι “κιτρινόμαυροι” είχαν από την αρχή τον έλεγχο του παιχνιδιού και προσπάθησαν μόλις στο 3΄να απειλήσουν με τον Ν΄Λουντούλου, το πλασέ του οποίου μπλόκαρε ο Καγγελίδης. Πλασέ στην κίνηση του Κωνσταντινίδη στο 8΄πέρασε αουτ, όπως και το σουτ του Μαζουλουξή στο 16΄. Στο 22΄σε μία πολύ καλά οργανωμένη επίθεση του Άρη, ο Ν΄Λουντούλου, γύρισε στον Κυβελίδη, ο οποίος με πολύ ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0) για τον Άρη. Προσάθεια του Κωνσταντινίδη στο 25΄απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Βυζαντίου, ενώ το σουτ του Ντόγου στο 31΄σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων.

Ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε με τον Άρη να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά να μην απειλεί ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία. Από τις λιγοστές επιθέσεις, στο 63΄ο Κωνσταντινίδης, έχασε σπουδαία ευκαιρία με τον Καγγελίδη να απομακρύνει σε κόρνερ, ενώ στο 66΄εξαιρετικό φαλτσαριστό σουτ του Ντόγου, πέρασε ελάχιστα αουτ. Ωραίο χτύπημα φάουλ του Κόκε στο 87΄, το οποίο πέρασε ελάχιστα αουτ, ενώ στο 90΄ο Κυβελίδης με ωραία κεφαλιά πέτυχε το τελικό 2-0 μετά από σέντρα του Μελισσά.

Οι συνθέσεις: 

Άρης: Τζινάρ, Βουτσιάς, Μαζουλουξής, Ρόβας, Μελισσάς, Καζναφέρης, Ντόγος (79΄Ντούνης), Ν΄Λουντούλου, Κυβελίδης, Τάτος (77΄Καπνίδης), Κωνσταντινίδης (70΄Κόκε)

Στον πάγκο: Ντούνης, Καλογέρης, Ιντζίδης, Σιδεράκης, Πόι, Καπνίδης, Κόκε

Βυζάντιο: Καγγελίδης, Καζαντζίδης, Γαλακτερός (83΄Περσίδης), Πόπτσης, Δαγκούλης, Αποστόλου, Κεφαλάς, Καρλόπουλος (74΄Τοπάλλι), Αποστολίδης, Τσίλογλου, Τερζίδης

Στον πάγκο: Περσίδης, Τοπάλλι, Κωνσταντινίδης, Μώραλης, Τουλούπης, Τουνγκελίδης, Δημητριάδης

Διαιτητής: Διώτης (Ευρυτανίας)

Βοηθοί: Γιαμουζής (Πιερίας) – Μηνούδης (Πιερίας)

To Top