ΜΠΑΣΚΕΤ

Με σχήμα ανάγκης ο Αρης για το καλύτερο στο ΣΕΦ (19.15,PRESSARIS LIVE)

Με επτά διαθέσιμους παίκτες και τέσσερις εξαιρετικά αμφίβολους, είναι προφανές ότι ο Αρης είναι κάτι περισσότερο από απόλυτο αουτσάιντερ στη σειρά των αναμετρήσεων με τον Ολυμπιακό στην πρώτη φάση των Playoffs η οποία αρχίζει σήμερα (19:15, PRESSARIS LIVE) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Χθες, η αποστολή των «κίτρινων» ταξίδεψε στην Αθήνα γνωρίζοντας ότι οι Τολιόπουλος, Μήτρου Λονγκ, Φίλλιος, Νότε, Νετζήπογλου, Καββαδάς, Γκούντγουιν θα βρεθούν στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη.

Δεν ισχύει το ίδιο για τους Χόρχλερ, Σανόγκο, Χάγκινς και Χρηστίδη οι οποίοι ταξίδεψαν κανονικά αλλά η απόφαση για τη συμμετοχή τους θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη του αγώνα.

Η διατήρηση της ανταγωνιστικής εικόνας κι ένα αξιοπρεπές «αντίο» στο φετινό Πρωτάθλημα είναι ο ρεαλιστικός στόχος, αλλά οι συνθήκες δεν βοηθούν.

“Σε σχέση με τον Ολυμπιακό, η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη και δυσκολεύει ακόμα περισσότερο με την απουσία σημαντικών παικτών του ροτέισον, λόγω τραυματισμών. Παρόλα αυτά, η φιλοσοφία και το αγωνιστικό πλάνο μας δε θα αλλάξουν και θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε, απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος τερμάτισε πρώτος στην κανονική διάρκεια της Euroleague και ετοιμάζεται για τα play-offs της διοργάνωσης» όπως σχολίασε χαρακτηριστικά ο συνεργάτης του Γιάννη Καστρίτη, Χρήστος Χασανίδης.

Η τριάδα Συμεωνίδης Καρπάνος και Τηγάνης θα διευθύνουν την εκτός έδρας αναμέτρηση του Άρη με τον Ολυμπιακό (20/04), για την πρώτη φάση των πλέι οφ.

Η σειρά ολοκληρώνεται στις δυο νίκες. Ακολουθεί ο αγώνας Άρης- Ολυμπιακός ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (22/4) με  ώρα έναρξης στις 16:00 (αντί 15:45) και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

To Top