Με «σύμμαχο» την παράδοση ο Άρης στη Λαμία

Για το πρώτο «διπλό» της χρονιάς ετοιμάζεται ο Άρης, ο οποίος δοκιμάζεται αύριο στις 19:00 στο Χαλκοπούλειο κόντρα στη Λαμία, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών.

Οι δύο ομάδες, μάλιστα, συναντήθηκαν και πρόσφατα στο τουρνουά του Κύζικου Νέας Περάμου, όταν οι «κίτρινοι» γνώρισαν την ήττα με 1-3 σετ. Βέβαια, το αυριανό ματς καμία σχέση δεν θα έχει μ΄ εκείνο το παιχνίδι, όπου οι Θεσσαλονικείς είχαν παραταχθεί χωρίς τους Κυριακίδη, Γκαρά, ενώ στον πάγκο δεν ήταν ο Αντρέι Κράβαρικ, που τότε είχε υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της Σλοβακίας.

Στον αγωνιστικό τομέα, προβλήματα δεν υπάρχουν για τον προπονητή του Άρη, που έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, σε αντίθεση με τον Γιώργο Γιάτση, ο οποίος θα στερηθεί των υπηρεσιών του Χρήστου Κιόση (υπέστη διάστρεμμα στο ματς της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό).

Όπως έχει σημειωθεί, η αποστολή των «κίτρινων» θα ταξιδέψει αυθημερόν για την πόλη της Φθιώτιδας, αφού προτιμήθηκε να γίνει ολοκληρωμένη προπόνηση σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Έτσι, η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για αύριο το πρωί στις 8.

Στο μεταξύ, ρίχνοντας κανείς μια ματιά στην παράδοση, θα διαπιστώσει πως ο Άρης είναι αυτός που έχει το προβάδισμα, καθώς από τη σεζόν 2006-΄07, όταν και επέστρεψε στη Βόλεϊ Λιγκ και αναμετρήθηκε για πρώτη φορά με την Λαμία, οι δύο ομάδες έχουν βρεθεί αντίπαλοι 15 φορές. Οι «κιτρινόμαυροι» προηγούνται στις νίκες με 9-6 και μάλιστα έχουν οικοδομήσει ένα μίνι σερί 3-0, ενώ έχει να ηττηθεί από τις 26 Φεβρουαρίου 2011 και μάλιστα πάλι στο «Χαλκιοπούλειο».

Τέλος, στην πόλη της Φθιώτιδας έχουν γίνει οχτώ αγώνες και η γηπεδούχος ομάδες έχει κάνει έξι νίκες έναντι δύο του Άρη, που, όμως είναι στα συνεχόμενα τελευταία παιχνίδια.

To Top