ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Με σύνθημα ο αθλητισμός ενώνει, η πλατεία Αριστοτέλους γέμισε μνήμες Άλκη (photos)

Κάθε εκδήλωση προς τιμήν του Άλκη Καμπανού θα φέρνει στο μυαλό μας εκείνο το μοιραίο βράδυ του θανάτου του. Όταν οπαδοί του ΠΑΟΚ αποφάσισαν να του αφαιρέσουν τη ζωή τόσο άδικα!

Μία ακόμα λοιπόν εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για τον φίλο του Άρη. Στην πλατεία Αριστοτέλους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης διοργανώνεται τουρνουά από την Ελληνική αστυνομία για το μπάσκετ.

Γέμισε μνήμες Άλκη το κέντρο της πόλης και πολλοί ήταν εκείνοι που πήραν μέρος γυρίζοντας το χρόνο πίσω.

Για την ιστορία να πούμε πως  ηΈνωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης (ΕΑΥΘ) διοργανώνει για δεύτερη χρονιά το τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3×3 στη μνήμη του Άλκη Καμπανού που θα λάβει χώρα στις 27 και 28 Μαΐου στην πλατεία Αριστοτέλους.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της ΕΑΥΘ πραγματικά συγκινεί. Ελήφθη δε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και ενώ η εκδίκαση της υπόθεσης της δολοφονίας του 19χρονου φοιτητή Άλκη Καμπανού συνεχίζεται με την οικογένειά του να αναμένει με αγωνία την εισαγγελική πρόταση για τους 12 κατηγορούμενους.

Στην εκδήλωση που έχει βασικό της σύνθημα «ο αθλητισμός ενώνει», αναμένεται να δώσουν το «παρών» συγγενείς και φίλοι του άτυχου φοιτητή, καθώς είναι αφιερωμένη στη μνήμη του. Θα λάβουν μέρος και παιδιά από τον Σύλλογο Μ.α.Μ.α. που έχει την έδρα του στη Βέροια εκεί όπου ζει η οικογένεια του Άλκη. Τα παιδιά ενωμένα στέλνουν με τον τρόπο αυτό κύματα αγάπης στον Άλκη όλων μας…

To Top