Με τα γκολ σε Ισπανία και Τσεχία

«Γεμάτη» μέρα σήμερα, το Γιουρόπα και το Κόνφερενς Λιγκ επιστρέφουν στη δράση. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ συγκρούονται με τις Αταλάντα και Μίντιλαντ αντίστοιχα, ωστόσο, στοιχηματικά, η προσοχή μας στρέφεται στην Ισπανία και την Τσέχία.

Όλες οι πληροφορίες σκρατς online

853. Μπαρτσελόνα – Νάπολι (19:45)

H Mπαρτσελόνα φιλοξενεί τη Νάπολι στο «Καμπ Νου» για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, στο σπουδαιότερο ζευγάρι της συγκεκριμένης φάσης. Οι Καταλανοί βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο και ο νέος προπονητής Τσάβι έχει διορθώσει αρκετά πράγματα, καθώς η Μπαρτσελόνα παραμένει αήττητη εδώ και 8 σερί αγωνιστικές στο ισπανικό Πρωτάθλημα (4-4-0). Η ομάδα έχει ανέβει στην 4η θέση της La Liga (ούσα, βέβαια, στο -15 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης), αλλά παρουσιάζει πολλά αμυντικά κενά στο παιχνίδι της και δέχεται εύκολα γκολ. Η Νάπολι διεκδικεί το Καμπιονάτο, καθώς βρίσκεται στην 3η θέση και το -2 από την πρωτοπόρο Μίλαν. Ψάχνει, όμως, τη διάκριση και στην Ευρώπη.

➥ Βάσει των δεδομένων που αναλύσαμε, το Over 2,5 θα αποτελέσει την επιλογή μας με απόδοση 1.78.

871. Σπάρτα Πράγας – Παρτίζαν (22:00)

Για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ, η Σπάρτα υποδέχεται την Παρτίζαν στην Πράγα. Πιο «μπαρουτοκαπνισμένη» η γηπεδούχος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στη φάση των «16». Στο Πρωτάθλημα, η ομάδα της Τσεχίας προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 2-2 κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν, ούσα στο -4 από την πρωτοπόρο Σλάβια Πράγας. Πάντως, η Παρτίζαν βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και δείχνει ικανή να κατακτήσει τον τίτλο στη Σερβία. Η ομάδα του Βελιγραδίου είναι πρώτη και αήττητη με 20 νίκες σε 22 ματς (20-2-0).

➥ Περιμένουμε παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν και επιλέγουμε το G/G σε απόδοση 1.75.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+ ΕΕΕΠ

To Top