Με τα ματς που έχουν ελληνικό ενδιαφέρον

Συνέχεια με προκριματικά Euro 2020 σήμερα και το παιχνίδι της Εθνικής μας απέναντι Αρμενία. Δίχως βαθμολογικό κίνητρο η Ελλάδα, όμως έχει κάθε λόγο να συνεχίσει με νίκη μετά και το πρόσφατο 2-1 επί της Βοσνίας. Θα σταθούμε και στο παιχνίδι του Ολυμπιακού κόντρα στην Ζαλγκίρις για την Ευρωλίγκα στην αποψινή μας στήλη.

Αρμενία – Ελλάδα

Οι γηπεδούχοι ήλπιζαν στην πρόκριση (μέσω της δεύτερης θέσης), όμως τα δυο εκτός έδρας παιχνίδια του Οκτωβρίου «έσβησαν» κάθε ελπίδα. Το 1-1 με το Λιχτενστάιν (1-1) θύμισε κάτι από… Ελλάδα, όταν η Εθνική μας δεν κέρδιζε το μικρό κρατίδιο πριν λίγους μήνες και μάλιστα εντός έδρας. Άρεσε όμως η Ελλάδα απέναντι στην Βοσνία, και σήμερα ο Φαν’τ Σχιπ θα θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Με την ενδεκάδα που είδαμε κόντρα στους Βόσνιους θα αγωνιστεί και σήμερα και με όπλο την ψυχολογία της θεωρούμε πως θα διεκδικήσει τη νίκη. Διπλό στο 2.20+

Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις

Με τρεις σερί νίκες εντός και πέντε μέχρι στιγμής στην διοργάνωση, ο Ολυμπιακός κινδυνεύει να τεθεί νοκ-άουτ από τον μήνα Γενάρη! Οριακά τα πράματα για τους Πειραιώτες, όμως το ευχάριστο για τον Κεμζούρα είναι η επιστροφή όλων των τραυματιών. Η Ζαλγκίρις νιώθει «σαν στο σπίτι της» στο ΣΕΦ, ενώ προέρχεται από εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα. Όμως το αποψινό θα είναι μόλις το 3ο φετινό εκτός έδρας παιχνίδι της, αλλά μακριά από το Κάουνας είναι αρκετά επικίνδυνη ούτως ή άλλως.  Το λογικό ποντάρισμα είναι το διπλό βάσει αγωνιστικής κατάστασης και προϊστορίας και θεωρούμε πως έχει πιθανότητες επαλήθευσης.

Διάβασε για το bonus εγγραφης στοιχηματικων εταιρειων στο Foxbet.gr

To Top