ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Με τελεσίδικη απόφαση η ΠΑΕ Άρης ΔΕΝ χρωστάει στον…. φουρτουνιασμένο Καπετάνο

Βγήκε… φουρτουνιασμένος στα ερτζιανά ο Κώστας Καπετάνος και προσπάθησε να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του, κάνοντας λόγο ότι η ΠΑΕ Άρης του οφείλει 300.000 ευρώ και κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του.

Είχε προηγηθεί η αναφορά του Γιώργου Μπαντή, προέδρου του ΠΣΑΠΠ, πριν λίγες μέρες σύμφωνα με την οποία «πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει για χρέη προς το πρόσωπο του».

Ατάκες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου στο βωμό των εντυπώσεων, μόνο που όπως αποδείχθηκε στη περίπτωση Μπαντή, οι οφειλές δεν ήταν της ΠΑΕ Άρης, αλλά του δημοσίου προς τον ποδοσφαιριστή!

Την ίδια ώρα, ο… καλός ο Καπετάνος, θέλησε να δημιουργήσει… φουρτούνες (άραγε με ποια κίνητρα;) και παρέλειψε να πει κάτι σημαντικό στον αέρα. Δηλαδή, ότι υπάρχει τελεσίδικη απόφαση από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ σχετικά με τον Καπετάνο και όχι μόνο, στην οποία η ΠΑΕ Άρης δεν οφείλει ούτε ευρώ στον ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα η ΕΠΟ αναφέρει:

“Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις. – Απορρίπτει την από 27/01/2021 προσφυγή του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή Εμμανουήλ Παπαστεργανού και την πρόσθετη παρέμβαση του ΠΣΑΠ κατά της ΠΑΕ Άρης. – Απορρίπτει την από 27/01/2021 προσφυγή του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή Γρηγορίου Παπαζαχαρία και την πρόσθετη παρέμβαση του ΠΣΑΠ κατά της ΠΑΕ Άρης. – Απορρίπτει την από 27/01/2021 προσφυγή του πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Καπετάνου και την πρόσθετη παρέμβαση του ΠΣΑΠ κατά της ΠΑΕ Άρης”.

Δικαιολογημένα δημιουργούνται συνειρμοί τόσο για το τάιμινγκ της συγκεκριμένης αναπαραγωγής, όσο και η μέθοδος στοχοποίησης για μια ακόμη φορά τον Άρη… Όπως φυσικά και η ευκολία της χρησιμοποίησης του ονόματος του Άρη για τη δημιουργία εντυπώσεων.

Όσο για τον Καπετάνο, ας κάνει μια… επαναξιολόγηση του περιβάλλοντός του και των συμβούλων του. Σίγουρα θα βγει κερδισμένος.

To Top