ΜΠΑΣΚΕΤ

Με την ίδια συνταγή και κόντρα στον Κολοσσό για την πέμπτη νίκη στο 2019! (PRESSARIS, 15:45)

Η συνταγή πέτυχε τρεις φορές μέσα στο 2019. Σήμερα (15:45) είναι η ώρα να πετύχει και τέταρτη φορά. Ο Άρης με σοβαρότητα και συγκέντρωση στο παρκέ, ο κόσμος σε ένα κατάμεστο Παλέ πρέπει να συνθέσουν την εικόνα του αγώνα με τον Κολοσσό για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Όποιος πιστέψει ότι το σημερινό παιχνίδι είναι εύκολο, επειδή ο Άρης κέρδισε τον Κολοσσό στη Ρόδο στον α’ γύρο ή επειδή οι Ροδίτες είναι ουραγοί, να είναι βέβαιος ότι σφάλλει.

Εύκολο παιχνίδι – σε αυτό το πρωτάθλημα, για αυτόν τον Άρη – εκ προοιμίου δεν υπάρχει. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Ο Άρης οφείλει να καταθέσει τα πάντα στο παρκέ για να κάνει ένα παιχνίδι εύκολο και να το κερδίσει.

Αυτό συνέβη με τον Ήφαιστο, το Ρέθυμνο, το Λαύριο και τον Πανιώνιο, παιχνίδια που κέρδισε η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη, αυτό έκανε η ομάδα και στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό και στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό κι ας τα έχασε τα παιχνίδια αυτά.

Αυτό πρέπει να κάνει και σήμερα. Ο τρόπος προσέγγισης δεν πρέπει να αλλάξει. Από τις τοποθετήσεις του Καστρίτη και του Σλαφτσάκη χθες αυτό που προκύπτει είναι… ουδεμία διαφοροποίηση, βέβαια αυτό πρέπει να αποδειχθεί στην πράξη, σήμερα στο παρκέ, απέναντι σε μια ομάδα που μπορεί να είναι λιγότερο ποιοτική από τον Άρη, αλλά παίζει τη… ζωή της και ψάχνει μια – εκτός προγράμματος – νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει σε παραμονή.

Αν προσθέσει κανείς στα δεδομένα του αγώνα την απουσία του Λευτέρη Μποχωρίδη, αλλά και το ότι υπήρξαν αρκετά προβλήματα απουσιών καθ’ όλη την προετοιμασία του αγώνα, μπορεί να αντιληφθεί γιατί όλοι πρέπει να είναι σε πλήρη εγρήγορση σήμερα στο Παλέ.

To Top