ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με την ίδια… συνταγή ο Άρης – Η αποστολή για ΑΕΛ

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ, με τον Πάκο Ερέρα να ανακοινώνει την αποστολή που αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές. Μοναδική αλλαγή είναι αυτή του Αναγνωστόπουλου που πήρε τη θέση του Καντιμοίρη.

Αναφέρεται στην ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης: «Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Άρη ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Α.Ε.Λ. (02/09) στο Καυτανζόγλειο Στάδιο (19:15), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Πάκο Ερέρα, ανακοίνωσε την αποστολή (το βράδυ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης μας), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Κουέστα, Αναγνωστόπουλος, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Κολάσο, Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Ντιγκινί, Μπάσα, Μενέντεθ, Γιουνές, Ματίγια,  Δεληζήσης, Ναζλίδης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Κωνσταντινίδης».

To Top