Με την απειλή του… κίτρινου πυρετού

Ο Άρης θα επιστρέψει από αύριο σε ρυθμούς προετοιμασίας για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, την αρχή μιας σειράς δύσκολων αγώνων. Ένα από τα θέματα που αναμένεται να απασχολήσουν τον Μανουέλ Μασάδο και τους συνεργάτες του, είναι ο… κίτρινος πυρετός που απειλεί την ομάδα.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη δέχονται με μεγάλη ευκολία την κίτρινη κάρτα, εξαιτίας, ανάμεσα στ’ άλλα και της μεγάλης… ευαισθησίας που δείχνουν από το ξεκίνημα της περιόδου, οι σφυρίχτρες.

Αυτήν τη στιγμή υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές στο… όριο, με πιο χαρακτηριστική περίπτωση τον Νέρι Καστίγιο, ο οποίος συμπλήρωσε έξι κίτρινες κάρτες και στις επτά μένει εκτός δράσης. Αρκετές από αυτές τις κάρτες τις δέχθηκε ο Καστίγιο, απλά γιατί… αναπνέει, αλλά επί της ουσίας οι ποδοσφαιριστές των κίτρινων θα πρέπει να δείξουν ακόμη μεγαλύτερη προσοχή, χωρίς όμως να μειώνεται το ποδοσφαιρικό πάθος και η αγωνιστική τους διάθεση.

Εκτός από τον Καστίγιο, οριακά είναι και οι Μάρκος Βελλίδης, Ντάρσι Νέτο, Κώστας Καπετάνος, Γιώργος Κατίδης οι οποίοι έχουν από τρεις κίτρινους.

Ο Άρης αντιμετωπίζει κατά σειρά τον ΠΑΟΚ (εκτός έδρας), την ΑΕΚ (εντός), τον Ολυμπιακό (εκτός), τον ΟΦΗ (εντός), τον Πανιώνιο (εντός) και τον Παναθηναϊκό (εκτός) στα επόμενα έξι παιχνίδια. Όποιος συμπληρώσει κάρτες πρέπει να εκτίσει την ποινή του στην αμέσως επόμενη τετράδα αγώνων. 

To Top