Με την… αύρα του “θεού του πολέμου”! Ο Άρης της… Αμερικής “πήρε” στα χέρια το “κιτρινόμαυρο” λάβαρο και φώναξε… Άρης! (photos+video)

Μετά την επίσκεψη στο “Κλ. Βικελίδης” και την μύηση στο μεγαλείο του Άρη, η αμερικανική ακαδημία Eau Claire Aris FC (εδρεύει στο πανεπιστήμιο του Viterbo της Πολιτείας του Wisconsin των Η.Π.Α.) πάτησε… χορτάρι, δίνοντας το πρώτο από μία σειρά φιλικών που θα δώσει στην Θεσσαλονίκη.

Τα παιδιά του Γρηγόρη (Greg) Σαλιάρα (ιδρυτής, προπονητής και βασικός χρηματοδότης της ακαδημίας) αντιμετώπισαν σε φιλικό παιχνίδι της Ελπίδες Χαλάστρας, ενώ θα γίνει προσπάθεια, ώστε να κλειστεί και ένα φιλικό με κάποια από τις ομάδες των ακαδημιών του Άρη μέσα στην εβδομάδα.

Τον χειμώνα πανεπιστημιακή ομάδα, το καλοκαίρι και πάλι… Eau Claire Aris FC!Γι αυτό και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας δεν φορούσαν “κίτρινα”. Φωτογραφήθηκαν, όμως, με το λάβαρο του “θεού του πολέμου”, ενώ πριν την σέντρα φώναξαν όπως συνηθίζουν σε κάθε παιχνίδι την λέξη “Άρης”!

Όνειρο του Γρηγόρη Σαλιάρα αλλά και του αδερφού του, Βαγγέλη (εκπρόσωπος στην Ελλάδα) είναι να καταφέρει η ακαδημία να να προωθήσει έστω και ένα ταλέντο στην ομάδα της καρδιάς τους, τον Άρη!

aris_ameriki1

aris_ameriki6

aris_ameriki5

aris_ameriki3

aris_ameriki4

aris_ameriki7

(Το αναμνηστικό δώρο της ακαδημίας Eau Claire Aris FC στο PRESSARIS)

To Top