Με την Εθνική Νέων Πολιανίδης και Παλιάτσιος

Στην Αθήνα και τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά βρέθηκαν σήμερα στις 16:30 το απόγευμα δύο παίκτες της Κ-20 του Άρη, οι οποίοι συμμετείχαν στην πρώτη από τις τρεις προγραμματισμένες προπονήσεις που θα πραγματοποιήσει η Εθνική Νέων (κάτω των 18 ετών) εντός του τριημέρου. Ο λόγος για τους Βασίλη Πολιανίδη και Πάρη Παλιάτσιο, οι οποίοι κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Κώστα Τσάνα μεταξύ των 22 επιλεγμένων ποδοσφαιριστών με έτος γέννησης το 1994.

Για τον Πολιανίδη, αυτή είναι η πρώτη φορά που καλείται σε καμπ προετοιμασίας των Εθνικών ομάδων, ενώ ο Παλιάτσιος είχε μία ανάλογη εμπειρία και πριν από δύο χρόνια, όταν είχε συμπεριληφθεί στην προεπιλογή της Εθνικής Παίδων.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής επισήμανε στους νεαρούς παίκτες να προσπαθήσουν ακόμα περισσότερο, ώστε να συνεχίσουν να βελτιώνονται. Μετά τις γιορτές προγραμματίζεται να γίνει ένα τουρνουά, στο οποίο αναμένεται να συμμετάσχουν οι ποδοσφαιριστές της συγκεκριμένης “φουρνιάς”, οι οποίοι θα εκπροσωπούν την Εθνική Νέων στις επίσημες διοργανώσεις από τον Οκτώβριο του 2012.

Αναλυτικά, οι 22 ποδοσφαιριστές που ανήκουν σε συνολικά 12 συλλόγους και λαμβάνουν μέρος στις προπονήσεις της “γαλανόλευκης”: Χουτεσιώτης, Σουκιάς, Σιώπης, Ιωαννίδης (Ολυμπιακός), Μουζακίτης, Χουχούμης, Δώνης, Γιαννιτσάνης (Παναθηναϊκός), Πολιανίδης, Παλιάτσιος (Άρης), Παναγιωτούδης, Κωνσταντινίδης (ΠΑΟΚ), Μπουρσέλης (Εργοτέλης), Σπανός, Ζυγογιάννης (Πανιώνιος), Κοντοπίδης (Αστέρας Τρίπολης), Βοσνακίδης (Πανθρακικός), Γούτας (Ξάνθη), Καντσούτσης, Συμεωνίδης (Ατρόμητος), Παπαδημητρίου (ΑΕΚ) και Αλμπάνης (Βέρντερ Βρέμης).

Το πρόγραμμα των δύο προσεχών ημερών περιλαμβάνει μια διπλή προπόνηση αύριο στις 10:30 και 17:00, καθώς και μία τελευταία την Τετάρτη στις 11:30.

To Top