Με την εταιρία του Γαλανού φέρεται να μιλάει ο Γιώτας

Ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης, Θωμάς Γιώτας, προανήγγειλε στη σημερινή συνέντευξη τύπου, που παραχώρησε, ότι υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση το απόγευμα μεταξύ ανθρώπων που προέρχονται από την «κιτρινόμαυρη» οικογένεια και οι οποίοι δεν έχουν αναμειχθεί με προηγούμενες διοικήσεις και ανθρώπων ελληνικής εταιρίας, που θέλει να επενδύσει το ποσό των 1,5-2 εκατομμυρίων ευρώ άμεσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS, η Swedish Systems Security είναι η εταιρία που εξετάζει το ενδεχόμενο επένδυσης στον  Άρη, με τις επαφές μεταξύ των δύο πλευρών να είναι σε προχωρημένο επίπεδο.

Σε σχετική ερώτησή μας στον πρόεδρο του ΑΣ Θωμά Γιώτα, δεν μας το επιβεβαίωσε, ούτε το διέψευσε όμως. «Δεν επιβεβαιώνω τίποτε, δεν διαψεύδω τίποτε» μας είπε…

Πρόκειται για εταιρία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, όπου διευθύνων σύμβουλος είναι ο Γιώργος Γαλανός, γνωστός στα αθλητικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης, λόγω των κιτρινόμαυρων αισθημάτων του (!), αλλά και της πρότερης ενασχόλησής του με την ΚΑΕ Ηρακλής πριν από μία περίπου πενταετία.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γαλανός ανέλαβε το ΤΑΚ Ηρακλής στις 7 Αυγούστου του 2009, όμως, οι δρόμοι τους χώρισαν τον Μάρτιο του 2011 και όχι με τον καλύτερο τρόπο. Ή πιο σωστά αποχώρησε με επεισοδιακό τρόπο…

Tη σχετική πληροφορία μετέδωσε πριν από λίγο και το “Αθλητικό Μετρόπολις” αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι θα γίνει μέχρι το βράδυ συνάντηση παρουσία παραγόντων.

Φυσικά υπάρχουν πολλά ερωτηματικά κατά πόσο η εταιρία αυτή μπορεί να δώσει λύση, όπως και με ποιες προϋποθέσεις επιθυμεί να εμπλακεί, εάν εμπλακεί. Πάντως, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΑΣ, η εμπλοκή της αναφέρεται στην υπόθεση εργασίας με τον Άρη χωρίς χρέη, άρα στη Γ΄εθνική.

Ποιος είναι ο Γιώργος Γαλανός

Το βιογραφικό του μετά από μια σύντομη έρευνα στο διαδίκτυο αναφέρει:

“Ο Γιώργος Γαλανός γεννήθηκε στις 11 Ιουνίου 1968. Έχει σπουδάσει σε σχολή Δημοσίων Σχέσεων και έχει παρακολουθήσει εξάμηνη εκπαίδευση στη Swedish Securitas στη Στοκχόλμη πάνω σε θέματα ασφαλείας (φύλαξη προσώπων, εγκαταστάσεων, εκδηλώσεων καθώς επίσης και πρόληψης και αντιμετώπισης των κινδύνων που μπορεί να παρουσιαστούν στις παραπάνω περιπτώσεις).

Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας υπηρέτησε στην ειδικότητα ΟΑΣ (Οργάνωση Ασφάλειας Στρατοπέδου). Επιπλέον έχει επιμορφωθεί σε σεμινάριο με θέμα «Basic Self Defense and qualification as Security Personnel» από την International Krav-Maga Federation (Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία του Ισραήλ).

Μετά από πολυετή πορεία στο χώρο των επιχειρήσεων, αυτοδημιούργητος, τη συγκεκριμένη στιγμή έχει μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας (security) ανά την επικράτεια, με προσωπικό 850 άτομα με μόνιμη εργασία και 200 άτομα με έκτακτη και έχει απασχολήσει στην εταιρία του άνω των 4.000 ατόμων προσωπικό. Αυτή τη στιγμή η εταιρία του είναι η 4η μεγαλύτερη στον χώρο. Διδάσκει και εκφωνεί για θέματα ασφαλείας σε κολέγια όπως το NEW YORK COLLEGE.

To Top