Με την …κλασική συνταγή του Nations League

Kαλημέρα σας. Νations League συνέχεια, με την αναμέτρηση Σκωτία-Ισραήλ να μας απασχολεί αυτή τη φορά στο στοιχημα προγνωστικα δωρεαν.

Γράφει ο Μάνος Κασσωτάκης

Η Σκωτία θέλει μόνο νίκη για να πάρει την πρωτιά, ισοβαθμεί με το Ισραήλ έχει χάσει όμως στο μεταξύ τους παιχνίδι. Οι Σκωτσέζοι έχουν προβάδισμα κυρίως λόγω των κακών εκτός έδρας επιδόσεων των Ισραηλινών, το Ισραήλ δεν έχει σκοράρει στα 3 από τα 4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια. Το 4-0 στην Αλβανία είναι πλασματικό πάντως για τους Σκωτσέζους που έπαιζαν με παίκτη παραπάνω από το 21’, τα εντός έδρας παιχνίδια τους είναι κλειστά, έχουν φέρει Under 2.5 στα 5 από τα έξι τελευταία παιχνίδια που έδωσαν εντός των πυλών, δύσκολα θα αλλάξει κάτι απόψε, σκληρό κλειστό και με μπόλικο άγχος δείχνει το παιχνίδι.

Ο ΜακΛις θα έχει το νου του και στην άμυνα, μας που δείχνει να έχει γκολ αλλά να μην ανοίγει σημαίνει μόνο ένα πράγμα, ειδικά στο Nations league, τα 2-3 γκολ που βρίσκουμε πάλι στο 1.97. Μια κλασική συνταγή για τη στήλη, αλλά και το Nations League, που ευελπιστούμε ότι θα …βγεί και απόψε.

To Top