ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Με την πλάτη στον τοίχο… Αγωνία και αναμονή για τις πληρωμές και την ενίσχυση του Άρη!

Με την πλάτη στον τοίχο… Αγωνία και αναμονή για τις πληρωμές και την ενίσχυση του Άρη! Ο Δημήτρης Γουλιέλμος ήρθε στη Θεσσαλονίκη χθες με άδειες τσέπες και όπως είναι γνωστό δεν πλήρωσε καμία από τις υποχρεώσεις που έπρεπε ώστε η ομάδα να μπορέσει να ολοκληρώσει τις βελτιωτικές κινήσεις στο ρόστερ.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Η υπόσχεση δια στόματος Γουλιέλμου ότι θα υπάρχουν νέα πρόσωπα μοιάζει πιο δύσκολη από ποτέ… Αυτό μάλλον μοιάζει ως… μικρό πρόβλημα, διότι πλέον αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ είναι αδύναμος και ανεπαρκής για να καλύψει μικρές οικονομικές εκκρεμότητες όπως η εφορία (18.000 ευρώ) ή τον διακανονισμό του Γουίβερ (18.000 ευρώ).

Μοιάζει πολύ δύσκολο να πληρωθούν έγκαιρα οι υποχρεώσεις αυτές αφού δεν έχει γίνει μέχρι ζθες κάτι τέτοιο και παρότι ο Άρης φέρνει σήμερα παίκτη στη Θεσσαλονίκη (είναι προγραμματισμένο να φτάσει ο Τορλίν Φιτζπάτρικ), αυτός λογικά δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής!

Όπως σημειώσαμε και χθες αν και εφόσον ο Γουλιέλμος δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να καλύψει αυτά για τα οποία προσφάτως δεσμεύθηκε να κάνει, μετά και την στήριξη που είχε από τον κόσμο της ομάδας μέσω του Ερασιτέχνη και των ενεργειών των οργανωμένων οπαδών, τότε θα πρέπει να παραδεχθεί πως ήρθε το διοικητικό του τέλος και να συνδράμει με όποιον τρόπο μπορεί σε μια διάδοχη κατάσταση.

Αν από τα μέσα Νοεμβρίου η ΚΑΕ δεν έχει ρευστότητα και περιμένει πότε θα εκταμιευθούν χρήματα από μία χορηγία, τότε σίγουρα το πρόβλημα έχει διογκωθεί επικίνδυνα.

Όπως σημειώσαμε και χθες, Χάρης Παπαγεωργίου, πρόεδρος του μπασκετικού Άρη έχει ξεκινήσει επαφές και ενέργειες για να συγκεντρώσει ο ίδιος – δίχως την ανάμειξη του ιδιοκτήτη και αυτό έχει την δική του σημασία – τα χρήματα προκειμένου η ΚΑΕ να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα και να πληρωθεί ο Κάιλ Γουίβερ για ν αρθεί το απαγορευτικό μεταγραφών, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την απόκτηση του Τορλίν Φιτζπάτρικ και ενός ακόμα γκαρντ.

Το αν θα υπάρξει ή όχι αποτέλεσμα από αυτή την προσπάθεια θα φανεί σήμερα, αν και ο Άρης έχει ήδη πολύ στενά χρονικά περιθώρια για να παρουσιαστεί με νέα πρόσωπα την Κυριακή.

Είναι προφανές ότι ο Γουλιέλμος λόγω της ανεπάρκειάς του θα πρέπει να θέσει θέμα διάδοχης κατάστασης, αλλά αυτό που προέχει τώρα είναι να πετύχει η προσπάθεια του Παπαγεωργίου και να κερδηθεί ο αγώνας με το Περιστέρι.

To Top