ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με την ψυχολογία στα ύψη στο “Γ. Καραϊσκάκης” ο Άρης για το πρώτο βήμα πρόκρισης! (PRESSARIS LIVE, 21:30)

Αποφασισμένος να παλέψει για να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης σήμερα (PRESSARIS, 21:30) στο “Γ. Καραϊσκάκης” είναι ο Άρης, καθώς θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας!

Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν ένα καλό αποτέλεσμα, προκειμένου στην ρεβάνς του “Κλεάνθης Βικελίδης” να προκριθούν στα ημιτελικά, έχοντας απέναντί τους, τον δυσκολότερο αντίπαλο που θα μπορέσει να φέρει στον δρόμο του η κλήρωση.

Η ψυχολογία για την ομάδα του Άρη, είναι στο ζενίθ, μετά από την επιβλητική νίκη επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, την περασμένη Κυριακή για το πρωτάθλημα της Super League.

Ο Άκης Μάντζιος δεν υπολογίζει στο σημερινό ματς, αλλά και στα επόμενα που ακολουθούν, τους Ματέο Γκαρσία και Χαβιέ Ματίγια, που τραυματίστηκαν και μένουν εκτός προπονήσεων για περίπου δύο εβδομάδες.

Η αποστολή του Άρη:

Cuesta, Boucher, Ganea, Bruno Gama, Bruno Felipe, Sakic, Bertoglio, Benalouane, Rose, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Mancini, Jeggo, Sundgren, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης.

O Δημήτρης Καραντώνης, γνωστός από τις διαιτητικές «καρμανιόλες» κατά των κιτρινόμαυρων», ορίστηκε από την ΕΠΟ στο πρώτο ματς Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και Άρη! Βοηθοί του Οι Δημητριάδης και Ψαρρης ενώ 4ος θα ναι ο κύριος Περράκης, στο VAR ο εξυγιαντής Τζοβάρας ενώ βοηθός του ο Σαμοιλης! Παρατηρητής του αγώνα ο κύριος Μπίκας!

To Top