Με τη Ρεάλ στο «Classico», σκοράρουν αμφότερες στο Λονδίνο

Αρκετές ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις απόψε, από ημιτελικό Σούπερ  Καπ Ισπανίας ως και Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Κλήρωση τζόκερ: Δες πότε γίνεται η επόμενη κλήρωση, αλλά και τα προηγούμενα αποτελέσματα!

  1. Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης (21:00)

Ημιτελικός του Supercopa Ισπανίας (με παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί). Ο αγώνας διεξάγεται στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας. Η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της. Σίγουρα δε θυμίζει την ομάδα που διέπρεπε τα προηγούμενα χρόνια. Προέρχεται από το 1-1 με τη Γρανάδα (εκτός). Τουλάχιστον διατηρείται αήττητη για 7 σερί ματς (3-4-0). Επιστρέφουν οι Φ. Ντε Γιονγκ, Ανσού Φάτι, Πέδρι. Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε και τη Βαλένθια (4-1) και συνεχίζει να είναι το φαβορί για τον τίτλο στο πρωτάθλημα. Είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να συνεχίσει ανάλογα.

➥ Δίχως αγωνιστικά προβλήματα, δεν επηρεάζουν οι απουσίες των Μπέιλ, Ντίαθ. Μπενζεμά και Βινίσιους μπορούν να πάρουν από το χέρι τη «Βασίλισσα» και να την οδηγήσουν στη νίκη, η οποία προσφέρεται στο 2.03.

  1. Τότεναμ – Τσέλσι (21:45)

Ημιτελικός του Λιγκ Καπ, επαναληπτικός αγώνας (2-0 υπέρ της Τσέλσι το 1ο ματς). Η Τότεναμ προέρχεται από εύκολη νίκη 3-1 επί της Μόρκαμ για το Κύπελλο Αγγλίας. Καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ από το πρώτο παιχνίδι, με τον τεχνικό Κόντε να παρατάσσει βασική ενδεκάδα. Μοναδικό πρόβλημα ο εξτρέμ/φορ Σον. Η Τσέλσι δε ζορίστηκε καθόλου με την Τσέστερφιλντ, επικράτησε εύκολα 5-1. Με σύμμαχο την παράδοση στις αναμετρήσεις με τα «σπιρούνια» (6-4-0, εντός – εκτός). Σαλομπά, Καντέ και Τιάγκο Σίλβα δίνονται αμφίβολοι. Μέσα ο μπακ Αθπιλικουέτα.

➥ Υποχρεωμένη να επιτεθεί η γηπεδούχος, θα βρει χώρους η Τσέλσι, το G/G & Over 2,5 του 2.18, θα αποτελέσει την επιλογή μας.

Διαβάστε περισσότερα στο Foxbet!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις | 21+*

To Top