Με τις… ευλογίες και των νομικών συνεχίζει η διοικούσα μέχρι τις 9 Νοεμβρίου

Η διοικούσα επιτροπή της ΠΑΕ θα συνεχίσει τουλάχιστον έως τις 9 Νοεμβρίου, ημέρα εκδίκασης της αίτησης για την υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 99. Απόφαση που «κλειδώνει» με τις… ευλογίες και των νομικών που έχουν επιφορτιστεί την υπόθεση.

Η απόφαση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ του PRESSARIS το οποίο ανέφερε ότι «παγώνουν» οι διαδικασίες για τον σχηματισμό διοίκησης Πρωτοδικείου, μετά τα τρία… «όχι» των μελών της διοικούσας και ενόψει, πάντα της εκδίκασης της υπόθεσης για το άρθρο 99.
Με αυτά τα δεδομένα μέχρι τις 9 Νοεμβρίου τα θέματα της ΠΑΕ θα συνεχίσουν να επιφορτίζονται οι Ζαμπέτας, Κατσιαούνης, Λαμπριάκος και Στεφανίδης, μαζί με τον εκπρόσωπο του Α.Σ. Χρήστο Γρόλλιο.

Είναι χαρακτηριστικό, πάντως, ότι οι τρεις νομικοί του Άρη (Αργυριάδης, Τσομίδης, Χριστογορίδης) υπογράμμισαν με έμφαση την ανάγκη μετά την παραπάνω ημερομηνία να επισπευτούν οι διαδικασίες για τον ορισμό διοίκησης Πρωτοδικείου, για πρακτικούς και ουσιαστικούς λόγους.

Αρχικά, υπήρχε η προτροπή να παρουσιαστεί η ΠΑΕ Άρης ενώπιον του δικαστηρίου με μια νέα διοίκηση, αλλά από τη στιγμή που δεν ευοδώθηκαν οι προσπάθειες το θέμα “πάγωσε”.

Θεωρείται βέβαια, ότι στο διάστημα που ακολουθεί θα συνεχιστούν οι επαφές με άτομα που πιθανόν μπουν στη διοίκηση Πρωτοδικείου, αν και η απόφαση του Πρωτοδικείου στις 9 Νοεμβρίου πιθανόν να αλλάξει και τις διαθέσεις των μελών της διοικούσας επιτροπής που εμφανίζονται αρνητικά, τη δεδομένη στιγμή.

Δεν είναι τυχαίο, όπως αποκάλυψε το PRESSARIS, ότι έγιναν ήδη επαφές και συζητήσεις με τον επιχειρηματία Σίμο Μπάρτζα, προκειμένου να ενταχθεί στη διοικητική προσπάθεια.

To Top