ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Με τις κατάλληλες συνθήκες ο Άρης θα επιστρέψει εκεί που ανήκει!»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Πέτρος Πασσαλής, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην έναρξη της προετοιμασίας των «κίτρινων», αλλά και στην προσεχή χρονιά που θα βρει την ομάδα στη Football League.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο Αθλητικό Μετρόπολις:

Για την προσεχή σεζόν: «Δεν μπορώ να βγάλω κάποιο συμπέρασμα για το πώς θα πάνε τα πράγματα στη Β’ Εθνική. Δεν είναι τόσο οι ποδοσφαιριστές που θα επανδρώσουν την ομάδα, αλλά το πώς θα δομηθεί μια σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στη διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο. Περιμένω να έχουμε μαζική προσέλευση κόσμου, γιατί η περσινή ήταν απογοητευτική. Οι συνθήκες θα πρέπει να είναι τέτοιες για να έχει δυναμική ο Άρης ανάλογη του ονόματος και της ιστορίας του όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα».

Για το ποια βήματα πρέπει να γίνουν: «Πρώτα απ΄ όλα με το κλείσιμο των εκκρεμοτήτων με τους ποδοσφαιριστές από την προηγούμενη περίοδο. Πρέπει να έρθουν ποδοσφαιριστές που θα βλέπουν τον Άρη ως ευκαιρία για το βήμα παραπάνω. Είναι δύσκολο το οικονομικό κομμάτι. Είναι δύσκολο να έχουν εμπιστοσύνη οι παίκτες. Αν ανακατευτείς με κάτι, θα πρέπει να έχεις και τις εγγυήσεις για να τα βγάλεις εις πέρας».

Για το αν χρειάζονται παίκτες, όπως ο Ραούλ Μπράβο και ο Ντάρσι Νέτο: «Χρειάζεται και τέτοιους παίκτες, αλλά όχι μόνο τέτοιους. Θέλει παίκτες με στόχους, φιλοδοξίες και όραμα, αλλά και η εμπειρία είναι πολύτιμη, θα προσφέρουν με την εμπειρία τους, αλλά χρειάζονται και νέοι για να έχουν όνειρα για το βήμα παραπάνω».

Για τον κόσμο του Άρη: «Ο κόσμος στην αρχή θα επιστρέψει στο γήπεδο και τα καλά αποτελέσματα θα τον κρατήσουν, ενώ θα προσελκύσουν και άλλους που απέχουν. Ο κόσμος θα πρέπει να στηρίξει την προσπάθεια και να μην υπάρχουν τα φαινόμενα της περσινής περιόδου, όπου υπάρχει το ελαφρυντικό της δεύτερης συνεχόμενης παρουσίας στη Γ’ Εθνική. Είναι πολλά που πρέπει να γίνουν για να υπάρξει σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στη διοίκηση και τους φιλάθλους του συλλόγου».

To Top