Με τον Άρη στην καρδιά ο Πι Τζέι Τάκερ! (photo)

Πριν από μερικές μέρες, επέκτεινε τη συνεργασία του με τους Suns. Δείτε τι θυμήθηκε ο PJ Tucker, αλλά και το μήνυμά του μέσω Instagram.

Τη σεζόν που μας πέρασε, έπαιξε σε 81 ματς (όλα στη βασική πεντάδα) και ήταν απολαυστικός. Είχε 9.4 πόντους, 6.5 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ ανά 30.7 λεπτά συμμετοχής, ήταν ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές και αυτός που “έδενε” την περιφέρεια των Suns με τη front line. Αναλάμβανε τις δύσκολες αποστολές και τους σταρ της αντίπαλης ομάδας, με αποτέλεσμα να εξαργυρώσει το… φιλότιμό του με ένα καλό τριετές συμβόλαιο αντί 16.5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο 29χρονος forward δεν ξέχασε, πάντως, το παρελθόν του και ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία από ένα ταξίδι στην Ελλάδα, όταν έπαιζε στον Αρη, τη σεζόν 2010-2011. “Εδώ με βλέπετε στο πούλμαν, όταν έπαιζα στην Ελλάδα. Από τότε ήλπιζα πως θα επιστρέψω στο μέρος που πάντα ήξερα ότι ανήκω. Σήμερα κάθομαι εδώ και θέλω να πω σε όλους σας ότι δεν πρέπει ποτέ να σκέφτεστε να τα παρατήσετε. Ετοιμαστείτε και δουλέψτε” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: nba.sport24.gr

To Top