«Με τον κόσμο στο πλάι μας είμαστε άλλη ομάδα»

Δημήτρης Γκαράς και Τάσος Γάτσης ένωσαν τις φωνές τους και καλούν τον κόσμο του Άρη στη σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη: «Το τμήμα βόλεϊ του Άρη είναι το μοναδικό τμήμα των «κιτρινόμαυρων» που αγωνίζεται το Σάββατο (22/02), καθώς ο ποδοσφαιρικός Άρης παίζει την Κυριακή στα Χανιά απέναντι στον Πλατανιά, ενώ ο μπασκετικός αγωνίζεται τη Δευτέρα εντός έδρας απέναντι στον Απόλλωνα της Πάτρας. Έτσι δίνεται μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία στους φιλάθλους της ομάδας να κατηφορίσουν στη Μίκρα και να υποστηρίξουν την προσπάθεια των αθλητών του ΑΡΗ απέναντι στον περσινό πρωταθλητή.

Οι φίλαθλοι του Άρη έχουν αποδείξει επανειλημμένα ότι με τη συμπαράστασή τους, ωθούν τους βολεϊμπολίστες σε σπουδαίες εμφανίσεις, ενώ κανείς δεν ξεχνά τι συνέβη λίγες αγωνιστικές πριν όταν σε μια Μίκρα που «έβραζε» ο κόσμος οδήγησε την ομάδα σε μία μεγάλη νίκη απέναντι στην Α.Ε.Κ. Κάτι αντίστοιχο ελπίζουν ότι θα συμβεί και το Σάββατο (16.30) κόντρα στους «ερυθρόλευκους», σ’ ένα παιχνίδι που θα έχει και τηλεοπτική κάλυψη.

«Με τον κόσμο στο πλάι μας είμαστε άλλη ομάδα. Οι φίλαθλοί, μας δίνουν απίστευτη ώθηση και μπορούμε να τα καταφέρουμε απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο», δήλωσε ο Δημήτρης Γκαράς, για να συμπληρώσει ο Τάσος Γάτσης: «Πάντα θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Ελπίζουμε ότι και σε αυτό το τόσο κρίσιμο για εμάς παιχνίδι θα μας στηρίξει όπως μόνο αυτός ξέρει».

Το Τ.Α.Π. ΑΡΗΣ μάλιστα όρισε γενική είσοδο πέντε ευρώ το εισιτήριο για την αναμέτρηση του Σαββάτου».

To Top