Με τον κόσμο στο πλευρό της ελπίζει η Καρδίτσα!

Το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Άρη εντός έδρας έμελλε να είναι και το καθοριστικό σε ότι αφορά την υπόθεση παραμονής της Αναγέννησης στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι που βρίσκονται πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού θέλουν τη νίκη για να εξασφαλίσουν την σωτηρία τους.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ δεν ασχολούνται με τα διάφορα δικαστικά που φέρνουν άλλες ομάδες να υποβιβάζονται και θέλουν την νίκη την Κυριακή έτσι ώστε η ΑΣΑ να εδραιώσει την παραμονή της και να ανανεώσει το ραντεβού της με την κατηγορία. Σαφώς το Κυριακάτικο παιχνίδι είναι δύσκολο καθώς απέναντι από την Αναγέννηση θα είναι μια ομάδα από τις καλύτερες της κατηγορίας όμως η ΑΣΑ είναι αυτή που καίγεται και οφείλει να τα δώσει όλα απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος έχει κατακτήσει τον στόχο και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Σούπερ Λίγκα.

Με σύμμαχο τον κόσμο

Κάλεσμα στους φιλάθλους να βρεθούν δίπλα στην ομάδα στο καθοριστικό Κυριακάτικο ματς απευθύνει η Αναγέννηση. Η αναμέτρηση αυτή θα είναι η τελευταία επίσημη και όλοι αισιοδοξούν πως από τη νέα σεζόν η ομάδα θα αγωνίζεται και πάλι στη Football League. Οι φίλαθλοι έχουν την ευκαιρία να πουν αντίο στους παίκτες και να τους χειροκροτήσουν επιβραβεύοντας τους για την προσπάθεια που έκαναν σε πολύ δύσκολες συνθήκες όλη την σεζόν. Από την ΠΑΕ ανακοινώνεται πως τα εισιτήρια θα κοστίζουν 10 ευρώ και όσοι το επιθυμούν μπορούν να τα προμηθευτούν από τα γραφεία της ομάδας αλλά και από το δημοτικό στάδιο στα γκισέ που βρίσκονται στο πέταλο του γηπέδου. Η είσοδος των φιλάθλων την ημέρα του αγώνα θα γίνεται από την είσοδο που βρίσκεται από την μεριά του Κλειστού Γυμναστηρίου.

 

To Top