Με τον κόσμο στο πλευρό τους, έτοιμες για τη μάχη της 8άδας οι γυναίκες!

Ένα σημαντικό παιχνίδι δίνει σήμερα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Άρη, καθώς στις 21:30 υποδέχεται στο «Ανέστης Πεταλίδης» το Ανατόλια για τους «16» του κυπέλλου Ελλάδας.

Αγωνιστικά η ομάδα είναι καλά, δεδομένου ότι δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, με τις παίκτριες του Φρέντι Μπρουκς να έχουν και διάθεση και όρεξη για το σπουδαίο αυτό παιχνίδι, που σε περίπτωση νίκης, θα τσεκάρουν αυτές το εισιτήριο για τις «8» καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Επίσης, οι «κιτρινόμαυρες» θέλουν και την άτυπη ρεβάνς για την ήττα στο παιχνίδι πρωταθλήματος στον α΄ γύρο, όπου ηττήθηκαν εκτός έδρας με 3-0 σετ.

Από την πλευρά του, ο τιμ μάνατζερ της γυναικείας ομάδας του Άρη, Γιάννης Γιαννάκης, τόνισε σχετικά:  «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι με το Ανατόλια για το κύπελλο, όπου στόχος μας είναι να πετύχουμε ό,τι καλύτερο στον θεσμό. Το Ανατόλια είναι ένας καλός αντίπαλος, που μας κέρδισε 3-0 στην έδρα του στο χειρότερο φετινός μας παιχνίδι. Ωστόσο, ήταν ένα μεμονωμένο γεγονός», για να συμπληρώσει:

«Πιστεύω στις ικανότητες των κοριτσιών και ότι σε αυτό το δύσκολο θα δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο», ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και ένα κάλεσμα στον κόσμο του Άρη:

«Καλούμε τον κόσμο της ομάδας να δώσει σήμερα το παρών στο ‘Ανέστης Πεταλίδης’ και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τη νίκη-πρόκριση».

To Top