ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με τον κόσμο στο πλευρό του, για την ιστορία και το γόητρο, κοιτάει στα μάτια τον Ολυμπιακό! (PRESSARIS LIVE, 19:30)

Το πιο δυνατό “τεστ” επιβεβαίωσης της επιστροφής του στη φυσική του θέση δίνει σήμερα (19:30, PRESSARIS) ο Άρης που υποδέχεται στο “Κλεάνθης Βικελίδης” τον Ολυμπιακό για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με τον κόσμο στο πλευρό του, όλα θα θυμίζουν… Σούπερ Λιγκ, εικόνα που άπαντες θα θέλουν να επαναληφθεί σε λίγους μήνες από σήμερα, όταν και θα έχει ολοκληρωθεί επιτέλους το μαρτύριο των τελευταίων ετών και ο Άρης θα έχει ξανά τη θέση που του αρμόζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο θεσμός του Κυπέλλου εξακολουθεί να έρχεται σε δεύτερη μοίρα, καθώς προηγείται η άνοδος στη Σούπερ Λίγκ, ωστόσο όλοι εντός της ομάδας είναι αποφασισμένοι και παθιασμένοι για μία καλή εμφάνιση και ένα καλό αποτέλεσμα, κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Νίκος Αναστόπουλος αιφνιδίασε, μην ανακοινώνοντας την αποστολή για το σημερινό ματς, ωστόσο, για πρώτη φορά θα έχει στη διάθεσή του, τους νεοαποκτηθέντες, Πίτου Γκαρσία και Ούγκο Σόουζα, των οποίων τα δελτία έχουν εκδοθεί από την ΕΠΟ.

Από πλευράς Ολυμπιακού η είδηση είναι η παρουσία του Καρίμ Ανσαριφάρντ στην αποστολή. Ο Πάουλο Μπέντο υπολογίζει επίσης ξανά στον Τσόρι Ντομίνγκεζ, ενώ εκτός έμειναν οι Φορτούνης, Ιντέγε και Μάριν, που ταλαιπωρούνται από ίωση, όπως και ο Λεάλι που προπονείται συντηρητικά καθώς προέρχεται από ανάλογη ασθένεια. Στα πλάνα του Πορτογάλου δεν είναι επίσης οι Μποτία και Μάρτινς, που συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα, όπως και οι Ντα Κόστα και Ρομαό που είναι στο Κόπα Άφρικα.

H αποστολή του Ολυμπιακού: 
Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Σισοκό, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Μανθάτης, Μιλιβόγεβιτς, Νικολάου, Ρέτσος, Σεμπά, Τόλι, Βιάνα.

To Top