ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με τον κόσμο στο πλευρό του για το τρία στα τρία! (PRESSARIS-LIVE, 16:00)

Ο Άρης μετά το “διπλό” στην Καβάλα, επιστρέφει στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για δεύτερη φορά φέτος, για να αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Αμπελοκήπων στο πλαίσιο της 4ης εμβόλιμης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής με στόχο την τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια.

Από την πρεμιέρα των “κιτρινόμαυρων” απουσίαζε ο κόσμος, ο οποίος όμως σήμερα θα σταθεί στο πλάι της ομάδας και θα την σπρώξει με το δικό του τρόπο, ώστε να έρθει γρήγορα και εύκολα η νίκη απέναντι στην ομάδα των Αμπελοκήπων.

Ο κόουτς του Άρη, Νίκος Αναστόπουλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών ή τιμωριών, επέλεξε 2ο παίκτες για την αποστολή, ενώ προτίθεται να προχωρήσει σε ροτέισον, καθώς προηγήθηκε η αναμέτρηση στο “Ανθή Καραγιάννη” την Κυριακή, ενώ ακολουθεί την ερχόμενη η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου στο Κιλκίς.

Η αποστολή του Άρη: Τζινάρ, Σιδεράκης, Ραούλ Μπράβο, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Γεωργιάδης, Τσουμάνης, Τάτος, Σαμαράς, Ρόβας, Καλογέρης, Καπνίδης, Κωνσταντινίδης, Καζναφέρης, Ντούνης, Μελισσάς, Παυλίδης, Κυβελίδης, Ντόγος, Μαζουλουξής.

To Top