ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με τον κόσμο στο πλευρό του για το 7ο διπλό της χρονιάς ο Άρης! (PRESSARIS LIVE, 15:00)

Ένα ακόμα βήμα στο δρόμο της ανόδου, οφείλει να κάνει σήμερα ο Άρης, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανσερραϊκό στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών (10/02, 15:00, PRESSARIS, EΡΤ3), στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.

 Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Οι “κιτρινόμαυροι” αναζητούν σήμερα ένα ακόμα “τρίποντο” εκτός έδρας, το έβδομ στο φετινό πρωτάθλημα, προκειμένου να διατηρήσουν την διαφορά από την δεύτερη θέση στο+5 και την τρίτη στο +6 ή στην καλύτερη να τις αυξήσουν.

Απέναντι σε μία ομάδα, με νέο προπονητή τις τελευταίες μέρες στον πάγκο, που παλεύει όμως για την παραμονή στην κατηγορία, άρα έχει μεγάλο κίνητρο έστω και για τον έναν βαθμό, αυτό της ισοπαλίας.

Το θετικό για τον προπονητή του Άρη, Δημήτρη Σπανό, είναι πως για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές του, καθώς δεν υπάρχει καμία απουσία από τραυματισμούς ή τιμωρίες.

Όσον αφορά τον κόσμο της ομάδας και σήμερα πρόκειται να δώσει δυναμικό παρών, καθώς έχει διατεθεί το ένα πέταλο του γηπέδου χωρητικότητας 1.000 θέσεων με το εισιτήριο στα 10 ευρώ.

Η αποστολή του Άρη που βρίσκεται από χθες στις Σέρρες, αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είναι:

Καντιμοίρης, Αναγνωστόπουλος, Ούγκο Σόουζα, Χαντί, Νίκιτς, Μιλούνοβιτς, Δεληζήσης, Πλατέλλας, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Μπαστακός, Μπούρμπος, Παυλίδης, Πασάς, Κάσσος, Βαλεριάνος, Τζανακάκης, Μαραγκός, Μουμίν, Ντούνης.

 

To Top