Με τον κόσμο στο πλευρό του για το δεύτερο σερί “τρίποντο”!

Να δώσουν συνέχεια στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις θέλουν οι γυναίκες του Άρη, που υποδέχονται σήμερα στις 18:00 τον Αίαντα Ευόσμου στο κλειστό ‘Ανέστης Πεταλίδης’ κάτω από τη θύρα 3 του «Κλεάνθης Βικελίδης», στο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής.

Τα κορίτσια του Φρέντι Μπρουκς, μετά τον περίπατο κόντρα στον ΔΑΣΩ πριν από τρεις ημέρες, έχουν δύσκολο έργο απέναντι στην ομάδα του Ευόσμου, που είναι ένα εκ των φαβορί του ομίλου. Δυνατό της στοιχείο είναι η παρουσία της Μαρίας Γαβαλά στο «τιμόνι» της, που βρίσκεται χρόνια στο σύλλογο και έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα δεμένο σύνολο, που δουλεύει πολλά χρόνια μαζί.

Από την πλευρά τους, οι «κίτρινες» θέλουν να δείξουν για ένα ακόμα παιχνίδι ότι έχουν ξεπεράσει το σοκ από την απώλεια του Γιώργου Περσιανλή, αλλά και της ήττας από τον Ναύαρχο Βότση. Το θετικό είναι ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, με τη μίνι προετοιμασία των γυναικών του Άρη να ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ.

Τέλος, οι «κίτρινες» περιμένουν όλο τον κόσμο του συλλόγου να βρεθεί σήμερα το απόγευμα στο «Ανέστης Πεταλίδης» και να τις στηρίξει στην προσπάθειά τους, ενώ παράλληλα καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα θα διατίθενται και τα εισιτήρια διαρκείας, που τιμώνται στα 10 ευρώ.

To Top