Με τον Παντίδος έγιναν εννιά αυτοί που έφυγαν στα… μισά της διαδρομής!

Από το ρόστερ του Άρη στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος αποχώρησαν μετά από περίπου πέντε μήνες ούτε λίγο, ούτε πολύ εννιά ποδοσφαιριστές. Άλλοι έπαιξαν αρκετά, άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο, άλλοι γιατί το ήθελαν, άλλοι με παράπονα…

Δημήτρης Κοτσώνης (25/1/1989)

Μετράει μόλις μία συμμετοχή στη φετινή χρονιά, στο κύπελλο, κόντρα στην Καλλιθέα, στο ντροπιαστικό 3-1 εις βάρος του Άρη. Το καλοκαίρι του είχε ζητηθεί να λύσει το συμβόλαιό του, αλλά τελικά έμεινε στην ομάδα. Τώρα βρίσκεται ξανά στην ίδια θέση, προς το παρόν δεν έχει λυθεί επίσημα το συμβόλαιό του.

Αλέξανδρος Γιώρης (13/1/1992)

Προβιβάστηκε φέτος από την Κ20 στην πρώτη ομάδα, ήταν παρών στην προετοιμασία με τον Μάκη Κατσαβάκη, πήρε κάποια λεπτά συμμετοχής στα φιλικά παιχνίδια, αλλά δεν αγωνίστηκε σε κανέναν επίσημο αγώνα.

Δημήτρης Ασλανίδης (16/8/1989)

Αγωνίστηκε σχεδόν στα μισά παιχνίδια του πρώτου γύρου. Μέτρησε επτά συμμετοχές και 264 λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα του Άρη στο πρωτάθλημα, δεν έπεισε τον Λούκας Αλκαράθ ότι μπορεί να προσφέρει και συνεχίζει την καριέρα του στον Πανιώνιο.

Γιάννης Γκέσιος (3/8/1988)

Οχτώ συμμετοχές και ένα γκολ (το νικητήριο κόντρα στη Βέροια) είναι τα επίσημα στατιστικά στοιχεία για τον 24χρονο επιθετικό σε 334 λεπτά συμμετοχής. Τέθηκε εκτός ομάδας επί Αλκαράθ. Υπέγραψε το καλοκαίρι στην ομάδα του Άρη διετές συμβόλαιο. Μελάνο σημείο του στον α” γύρο οι δύο αποβολές, στη Λιβαδειά και την Κομοτηνή. Υπέγραψε στην Κέρκυρα.

Σάκης Κανούλας (19/2/1992)

Έξι συμμετοχές και ένα γκολ ήταν ο απολογισμός του 21χρονου επιθετικού στο πρώτο μισό του φετινού πρωταθλήματος. Δεν ήταν στα πλάνα του Αλκαράθ και έφυγε ελεύθερος με προορισμό το Ηράκλειο και τον ΟΦΗ.

Νίκος Παντίδος (19/4/1991)

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός αποφάσισε να φύγει για προσωπικούς λόγους, αφήνοντας (αόριστα…) αιχμές μετά τη λύση του συμβολαίου του. Είχε 11 συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα.

Παντελής Ποζίδης (13/8/1993)

Ο 20χρονος αμυντικός δεν αγωνίστηκε σε κανέναν αγώνα με την πρώτη ομάδα, είχε συμμετοχές στην Κ20. Τον ανακοίνωσε την Παρασκευή ο Πανιώνιος και χθες η ΠΑΕ ενημέρωσε πως δόθηκε μεταγραφή.

Κώστας Καπετάνος (27/10/1984)

Με 11 συμμετοχές και 3 ασίστ, χωρίς γκολ, έκλεισε η καριέρα του “Κάπε” στον Άρη. Δεν μπόρεσε να παρουσιάσει αυτό που περίμεναν όλοι και έφυγε με άσχημο τρόπο από την ομάδα, καταθέτοντας και προσφυγή με την οποία αξιώνει 600.000 ευρώ. Συνεχίζει την καριέρα του στον Ολυμπιακό Βόλου, όπου αγωνιζόταν πριν τον Άρη.

Πετρ Γκούσεφ (5/9/1991)

Δεν αγωνίστηκε ποτέ στην πρώτη ομάδα, ήταν τρίτος τερματοφύλακας πίσω από Βελλίδη και Διούδη. Αποτελεί παρελθόν (επίσημα όχι ακόμα) λόγω πειθαρχικού παραπτώματος…

To Top