Με τους γνωστούς απόντες η προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει Άρη

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Άρη με απογευματινή προπόνηση την Τρίτη (21/11) μετά το ρεπό της Δευτέρας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε μια ακόμη απουσία καθώς έλειπε και ο Ζέκα που είχε ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας και πρόσθεσε το όνομα του στους ήδη επτά διεθνείς που είχαν οι πράσινοι με πέντε εξ αυτών να επιστρέφουν με την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024, ο λόγος για τους Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Τζούριτσιτς και Μλαντένοβιτς.

Η προπόνηση της Δευτέρας δεν ήταν αρκετά δυνατή, ούτε αναλώθηκε στην τακτική αλλά περισσότερο σε ασκήσεις κυκλοφορίας ενώ ο Σέρβος τεχνικός θα περιμένει τις επόμενες μέρες να ενταχθούν στις προπονήσεις και οι διεθνείς που έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

“Επιστροφή στις προπονήσεις, μετά το ρεπό της Δευτέρας, το απόγευμα της Τρίτης στο «Γ. Καλαφάτης» για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι με περιορισμούς.

Θεραπεία ακολούθησαν οι Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον. Απόντες ήταν οι διεθνείς Ιωαννίδης, Βαγιαννίδης, Ζέκα, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Μλαντένοβιτς”.

To Top