Με το… ένα πόδι στην έξοδο ο Διούδης, τι λέει ο ατζέντης του!

Ο Σωκράτης Διούδης βλέπει το μέλλον του εκτός Άρη! Αυτό είναι γεγονός, την ώρα που η ίδια η ΠΑΕ έχει βάλει… πωλητήριο στον παίκτη με την ελπίδα στο ενδεχόμενο μεταγραφής του να υπάρχει οικονομικό όφελος και να μπουν χρήματα στα άδεια ταμεία της.

Ο διεθνής πορτιέρο παρακολουθεί τα όποια σενάρια προκύπτουν γύρω από το όνομά του και βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον εκπρόσωπό του, Θεόφιλο Καρασαββίδη. Είναι γεγονός ότι ο ατζέντης του Διούδη έχει ενημερωθεί από την ΠΑΕ για την αναζήτηση της επόμενης ποδοσφαιρικής στέγης με όρους και οικονομικά οφέλη που θα ικανοποιούν όλες τις πλευρές.

Αυτή τη στιγμή το μόνο σίγουρο ότι ο Διούδης σκέφτεται το μέλλον του μακριά από το Κλεάνθης Βικελίδης κάτι που έχει μεταφέρει στον εκπρόσωπό του.

Μέχρι στιγμής έχουν ενδιαφερθεί για τον 21χρονο ομάδες από την Ισπανία, την Ιταλία, την Τουρκία, το Βέλγιο και την Αγγλία.

Την ίδια ώρα, ο ατζέντης του πιστεύει ότι η μετακίνηση του Διούδη είναι σε καλό δρόμο και σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα τονίζει ότι: «Δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε αν θέλουμε το καλύτερο για τον Σωκράτη και τον Άρη. Μέσα στον μήνα θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε τα νεότερα. Υπάρχουν προτάσεις τις οποίες και εξετάζω».

To Top