Με το ένα πόδι στην Πατσούκα ο Καστίγιο, γράφουν οι Μεξικανοί!

Οι Μεξικανοί έχουν προχωρήσει πολύ το φλερτ της Πατσούκα με τον Νέρι Καστίγιο. Κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία μέσα στις επόμενες 48 ώρες, ρεπορτάζ πάντως που σε καμία περίπτωση δεν επιβεβαιώνεται στην Θεσσαλονίκη.

Το ρεπορτάζ της αθλητικής εφημερίδας «La Aficion» έχει τίτλο «Ο Νέρι με το ένα πόδι στην Πατσούκα» και αναφέρει αναλυτικά:

«Θέμα ωρών μπορεί να αποδειχθεί η επισημοποίηση της μεταγραφής του Νέρι Καστίγιο στους «σκίουρους» της Πατσούκα.

Ο Άλεξ Καστίγιο, ατζέντης του Νέρι, τόνισε ότι η πιθανή μετακίνηση του αδερφού του στην Πατσούκα θα εξαρτηθεί από εξωγηπεδικά ζητήματα και ότι μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες 48 ώρες.

«Το πολύ σε 24 με 48 ώρε θα έχουμε κάτι συγκεκριμένο. Εγώ πάντα αναζητώ κάτι θετικό για έναν παίκτη, καταλαβαίνω την κατάσταση, αλλά η δουλειά μου είναι να φροντίσω το μέλλον του ποδοσφαιριστή», εξήγησε σε δηλώσεις του από το Μοντεβιδέο ο μάνατζερ του επιθετικού του Άρη.

«Το Μεξικό είναι πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση, είναι μια επιλογή την οποία αναλύουμε. Το μοναδικό πρόβλημα είναι ότι ο Νέρι έχει άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα του στην Ελλάδα, αυτό είναι ένα θέμα που έχουμε να λύσουμε», πρόσθεσε ο Άλεξ Καστίγιο.

Παράλληλα, παραδέχθηκε ότι ο Νέρι επιθυμεί να παίξει στο Μεξικό, έχοντας ως κίνητρο το ότι θα βρει τον Ούγκο Σάντσες στον πάγκο των «σκίουρων».

«Ο Νέρι γνωρίζει τον Ούγκο και αυτό του δίνει επιπλέον κίνητρο, αλλά το βασικό είναι ότι επιθυμεί να παίξει στο Μεξικό. Πρέπει να βρούμε μια λύση, έτσι ώστε όλοι να βγουν ικανοποιημένοι από αυτήν. Ψάχνουμε έναν τρόπο για να ωφεληθούν και οι τρεις πλευρές (Άρης, Καστίγιο, Πατσούκα). Γνωρίζουμε ότι δεν είναι εύκολο, επειδή ο παίκτης έχει συμβόλαιο. Καταλαβαίνουμε τη θέση της Πατσούκα και το ενδιαφέρον της, αλλά κάθε διαπραγμάτευση έχει τις δυσκολίες της», τόνισε.

Ο Άλεξ Καστίγιο περιέγραψε τις λεπτομέρειες στις οποίες δίνει σημασία, έτσι ώστε ο Νέρι να αισθανθεί άνετα έπειτα από το πέρασμά του από τις ουκρανικές Σαχτάρ και Ντνίπρο, την αγγλική Μάντσεστερ Σίτι και την αμερικανική Σικάγο. Αυτά τα στοιχεία για τα οποία κατέληξε στον Άρη.

«Εμείς δεν αναλύουμε μόνο την Πατσούκα ως ομάδα, αλλά και το να είναι ο ίδιος καλά, να είναι χαρούμενος. Ο Νέρι είναι καλά στην Ελλάδα. Οι λεπτομέρειες αυτές είναι εξωγηπεδικές πολλές φορές, σε κάποια σημεία έχει σημασία το οικονομικό σκέλος, αλλά δεν είναι εκείνο στο οποίο επικεντρωνόμαστε».

 

To Top